Sebastian, declarație emoționantă de dragoste pentru Roberta: „Văd în ochii tăi apus de soare”. În ce ipostază au fost surprinși cei doi concurenți de la „Casa iubirii”

Autor: Diana Ghita

Sebastian i-a făcut o frumoasă declarație de dragoste Robertei

Sursa: Instagram dederoberta

Sebastian, unul dintre concurenții emisiunii „Casa iubirii”, a făcut vineri seară un gest romantic pentru iubita lui, Roberta, prin intermediul unei postări pe rețelele sociale.

Într-un moment plin de sensibilitate, Sebastian a ales să își declare sentimentele pentru Roberta, iubita sa din cadrul emisiunii show-ului „Casa iubirii”, prin intermediul unei postări pe Instagram.

Ce declarație de dragoste i-a făcut Sebastian Robertei

Sebastian a repostat un clip editat de un fanpage, în care el și Roberta sunt surprinși într-un moment de tandrețe în camera roșie a emisiunii, în timp ce se sărutau pasional.

Atmosfera intensă a scenei este amplificată de alegerea unei melodii emoționante. Pe fundalul clipului rulează versurile piesei „Dans”, interpretată de Alina Eremia: „Eu văd în ochii tăi apus de soare/ Văd visele unde vedeam culoare”.

Prin acest gest, concurentul a transmis un mesaj puternic despre iubirea sa pentru Roberta și a ales să împărtășească public acest moment special cu toți cei care le urmăresc povestea de dragoste.

Versurile alese reflectă sentimentele profunde și visele pe care Sebastian le vede alături de iubita lui, ceea ce transformă clipul într-o declarație de dragoste subtilă, dar extrem de puternică.

Citește și: Schimb de replici acide între Roberta, Virginia și Rebecca! Zvonurile care au alimentat conflictul dintre concurentele de la „Casa iubirii”

Deși cei doi concurenți de la „Casa iubirii” au trecut prin numeroase momente tensionate, aceștia au reușit ca, într-un final, să treacă peste orgolii și să-și continue povestea de dragoste. Amândoi par să se fi săturat de certuri, mai ales Sebastian, care trece printr-o perioadă dificilă cu tatăl lui, motiv pentru care își dorește să fie liniștit și să nu mai atragă conflicte în viața lui.

Sebastian trece prin momente de cumpănă, dar Roberta îi este alături

Chiar dacă nu a specificat, concret, ce probleme are tatăl său, tânărul a dezvăluit că, în urma unei intervenții, medicii i-au descoperit o nouă problemă de sănătate, veste care a picat ca un fulger asupra întregii familii.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre motivul despărțirii de fostul partener de viață. „Dumnezeu îmi este martor că am încercat foarte mult.”

În această situație, tânărul vrea să se focuseze mai mult pe familia lui și să-i fie alături tatălui său. De asemenea, atunci când a făcut aceste mărturisiri, Sebastian i-a spus Robertei că are nevoie de sprijinul ei, întrucât îi este extrem de greu să traverseze de unul singur această etapă a vieții lui, iar concurenta i-a promis că nu-l va lăsa la greu.

Citește și: Momente de cumpănă pentru Sebastian de la „Casa iubirii”! Tatăl lui se confruntă cu probleme grave de sănătate: „A trecut printr-o intervenție...”

Sebastian: „ Am nevoie de niște sprijin și de ceva înțelegere din partea ta, pentru că îmi este foarte greu”.

Roberta: „Înțeleg prin ce treci. Îmi doresc din tot sufletul să fie bine și să se refacă cât mai curând. Eu o să fiu lângă tine”.

Surse foto/video: Instagram dederoberta; Instagram sebastiann.marcu