Sebastian este foc și pară după ce vede apropierile dintre Robi și Roberta: „Ce faci tu acum eu făceam în club la 14 ani”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 25 aug 2024, 21:39

Robi și Sebastian continuă cearta în Gală, iar Andreea Mantea încearcă să îi liniștească

Sursa: captură video

În gala eliminatorie, au loc discuții aprinse între Sebastian și Robi, după ce Sebastian a văzut anumite gesturi între Robi și Roberta, care nu i se pare deloc normale.

Sebastian scoate foc pe gură, atât este de revoltat, după imaginile văzute în gală. Cei doi au o discuție tensionată, iar Sebastian o acuză chiar și pe iubita sa de faptul că a acceptat aproprierile „prietenești” ale lui Robi față de ea. 

Citește și: Război între Gagea și Sebastian: „Băiețașul ăsta mi-a făcut multe faze...” De la ce a pornit conflictul dintre cei doi concurenți din Casa iubirii

Sebastian îl acuză pe Robi că este mult prea apropiat de Roberta 

În gala de duminică, 25 august, Sebastian vede anumite imagini de pe parcursul ultimei săptămâni, imagini ce îl deranjează profund. În centrul acestora se află iubita sa, Roberta, și prietenul și colegul său, Robi. 

Sebastian tună și fulgeră după ce observă cum Robi încearcă să îi intre pe sub piele Robertei, fapte negate totuși de Robi. 

Robi: Vreau ca Sebastian să-și scoată orice film din cap.

Sebastian: Mă descalific acum. Când i-am permis eu uneia din fete să vină să mă ia așa de cap?

Julia sare în apărarea Robertei.

Julia: De ce te cerți cu ea?

Sebastian: Păi de ce permite? E vorba de sentimente, frate..

Andreea Mantea: Robi, de ce râzi?

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Dinu Maxer vorbește despre infidelitățile din relația cu Nicoleta Luciu: „Mi-a fost greu să fiu fidel. N-am reușit. Sunt persoane publice infidelitățile mele.”

Robi: Sebastian, termină, că nu mă dau la femeia ta. Eu am spus că tu, cu mine și cu Roberta în afară am fi foarte buni prieteni.

Sebastian îi mărturisește lui Robi că un astfel de comportament este complet imatur și nu își are locul în această emisiune. În cele din urmă, Robi îl liniștește cu faptul că nu va mai interveni deloc între el și Roberta, pentru că nu își dorește să devină un motiv de separare între cei doi.

Sebastian: Ce faci tu acum eu făceam în club la 14 ani.

Robi: Ok, nu mai fac nimic. Ca să îți arăt că îți respect relația și nu vreau să te cerți. Nu vreau să se despartă din cauza mea.

Andreea Mantea: Hai să ne liniștim.

Citește și: Incredibil ce s-a întâmplat după ce Sebastian i-a făcut o declarație de dragoste inedită Robertei: „Mă pedepsesc singur”

Urmăriți întregul material în videoclipul următor:

 


Ilinca Vandici și Teo Trandafir au dezvăluit cum să atragi bani conform principiilor Feng Shui. Iată ce trebuie să faci!