Sebastian este gata să se despartă de Roberta! „Nu mai există cuplul Roberta și Sebastian”. Aflați ce îl va face pe concurent să ia această decizie, în episodul de vineri, 23 august, din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Diana Ghita

Sebastian va lua o decizie radicală, în episodul următor din „Casa iubirii”

Sursa: Captură KANAL D

În ediția de vineri, 23 august, din „Casa iubirii”, atmosfera va continua să fie tensionată. Însă, de această dată, în centrul conflictului se vor afla Sebastian și Gagea.

Certurile dintre Sebastian și Gagea vor avea efecte negative asupra prieteniei dintre iubitele celor doi, Roberta și Alexandr a, care vor fi prinse la mijloc în această situație. Ba mai mult, relația dintre Sebastian și Roberta va avea, și ea, de suferit.

Sebastian va intra în conflict cu Gagea și Alexandra

După cearta cu Robi, din episodul de joi, 22 august, Gagea își va arunca săgeți cu Sebastian, ceea ce îl va enerva la culme pe acesta din urmă: „Du-te frate și vezi-ți de relația ta!

Lasă-mă, că nu mai pot să-mi bat capul cu tine”.

Robert va presimți că este pe cale să izbucnească un conflict între cei doi, și îi va atrage atenția lui Sebastian: „Vezi că iar degenerează conversația și începeți să vă certați și iar nu-i bine”.

Sebastian, însă, va ignora acest lucru: „Nu-mi pasă, crede-mă!”.

Gagea se va arăta, în continuare, deranjat de Sebastian, care i-ar fi vorbit pe un ton nepotrivit Alexandrei: „Dar nu spui tu: ”Taci, Alexandra!” ”.

Citește și: Roberta și Sebastian, gata să pună punct relației? Ce reproșuri și-au adus cei doi concurenți în adiția de azi: „Dacă tu îți dorești să ne despărțim…”

Sebastian, însă, nu-l va mai băga în seamă pe Gagea și îi va atrage atenția Alexandrei să îl învețe pe iubitul său cum să se comporte.

Sebastian: „Alexandra, ți-am zis ieri de vreo două ori ia și educă-l, cum l-ai educat atât timp, că oricum l-ai ținut sub papuc. Vezi că omul mai deviază de pe traseu”.

Alexandra: „Sebastian, nu-i cazul să argumentezi tu anumite chestii. Noi știm ce avem de făcut”.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Dinu Maxer vorbește despre infidelitățile din relația cu Nicoleta Luciu: „Mi-a fost greu să fiu fidel. N-am reușit. Sunt persoane publice infidelitățile mele.”

Ce îl va determina pe Sebastian să se despartă de Roberta

Sebastian va observa că Roberta este deranjată de modul în care îi vorbește prietenei sale și va începe să se certe și cu ea.

Sebastian: „Auzi, Roberta? Vino și tu și stai două-trei zile în casa băieților, de dimineață până seara, și ascultă ce vorbește Gagea și după aia poate mă înțelegi”.

Roberta: „Ce vină am eu, frate, că te cerți tu cu Gagea? Vrei să te cerți cu mine?”.

Alexandra: „Nu-i convine. El nu se înțelege cu Gagea și încearcă să ne despartă pe noi”.

Citește și: Robi reacționează dur după ce Gagea l-a acuzat că s-ar da la Alexandra: „Îi țin pe afară cu bani și ei vin și dau în mine?!”

Ulterior, Sebastian va veni cu amenințări serioase, la adresa Robertei: „Vrei să vezi că de astăzi nu mai există cuplul Roberta și Sebastian în ”Casa iubirii”?”.

Roberta, însă, nu se va mai agita și îl va lăsa pe iubitul ei să facă ce dorește: „Dacă asta vrei tu, e fix decizia ta!”.

Urmăriți totul în materialul video de mai jos: