Sebastian explodează de nervi din cauza Robertei! „Te-a băgat cineva în seamă?”. Gestul controversat al concurentului față de fosta lui iubită i-a surprins pe toți

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 06 iul 2024, 21:00

Ce i-a făcut Sebastian Robertei față de colegele ei

Sursa: Captură KANAL D

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.

Rebecca a vizitat casa băieților, iar în momentul în care a trebuit să se întoarcă la colegele ei, cu ea au fost trimiși Bogdan și Sebastian. Acesta din urmă a fost obligat să accepte, însă, în timpul scurt petrecut în casa fetelor, a încercat să o evite cât mai mult pe Roberta.

Citește și: Sebastian așteaptă o fată nouă în Casa iubirii? Concurentul a dezvăluit motivul despărțirii dintre el și Roberta: "Am deschis ochii!"

Cum a tratat-o Sebastian pe Roberta în camera fetelor

Imediat cum a ajuns în casa fetelor, Sebastian s-a pus pe canapea și nu s-a arătat dispus să discute cu nimeni, nici măcar cu fosta lui iubită. Aceasta din urmă a încercat să se apropie de el, așa că s-a pus pe piciorul lui, însă concurentul a tratat-o cu o mare repulsie.

„Ridică-te, că-mi faci nervi! Te-a băgat cineva în seamă?!”,  i-a

spus Sebastian Robertei.

Ulterior, fata s-a arătat foarte revoltată de reacția fostului iubit: „Ultima încercare! Eu nu mai discut cu omul ăsta! Poate să plece, să facă ce vrea. Nu ai cu cine. Ăsta e el, ce să faci? Așa sunt oamenii, surprinzători. În viață nu trebuie să mai ai așteptări de la oameni”.

Între timp, tânărul s-a ridicat și s-a dus lângă Bogdan care discuta cu Denisa, în grădină.

Însă acesta nu a putut sta mult nici cu colegul lui, întrucât l-a întrebat ce are cu Roberta de o tot evită.

Bogdan: „Vorbește cu ea! De ce o ignori?”.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

Sebastian: „Nu am ce să vorbesc! Tu ești bolnav la cap?”.

De ce a ignorat-o Sebastian în continuu pe Roberta

Mai apoi, Sebastian s-a dus la cameră, pentru a întreba dacă i se permite să revină în casa băieților, iar imediat cum a primit undă verde, acesta a rupt-o la fugă înapoi la colegii lui.

Roberta a fost de-a dreptul șocată de gestul lui: „Ce are? Eu nu-l înțeleg, jur”.

Și Bogdan, s-a arătat, la rândul lui, surprins: „Eu nu înțeleg de ce se comportă așa cu tine. Nu înțeleg ce i-ai făcut ca să se comporte așa”.

Citește și: Roberta, primele declarații după despărțirea de Sebastian. Motivul pentru care acesta a decis să pună punct relației

După ce Sebastian a ajuns în casa băieților, aceștia l-au întrebat de ce a stat atât de puțin la fete, iar el le-a răspuns: „Ce să fac acolo, frate? M-am cerut

înapoi. Să stau să-i halesc bordurile Robertei, ce să fac? Nu mai am chef”.

Urmăriți totul în materialul video de mai jos:

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.