Sebastian, gest surprinzător pentru Roberta la scurt timp după ce aceasta și-a dorit eliminarea lui: „Pentru Roberta, iubita lui...”

Autor: Diana Ghita

Ce se întâmplă între Sebastian și Roberta

Sursa: Instagram sebastiann.marcu; dederoberta

Deși, în ultimele ediții din „Casa iubirii” Sebastian și Roberta au avut numeroase divergențe, tânărul a dovedit că încă mai are sentimente pentru ea, printr-un gest neașteptat.

În ultima vreme, Roberta și Sebastian au lăsat impresia că nimic nu mai poate repara ruptura dintre ei, întrucât după cearta aprinsă de vineri, tânăra a dezvăluit că și-ar dori ca fostul ei iubit să părăsească emisiunea „Casa iubirii”.

Ce gest a făcut Sebastian pentru Roberta

Totuși, concurentul i-a uimit pe toți, printr-un gest foarte frumos făcut pentru Roberta.

Sâmbătă seară, acesta a fost invitat la o nuntă, unde a dat dedicații atât pentru Robi și Patrick, colegii lui din show-ul matrimonial, cât și pentru Roberta și fetița lui, Aylin. Pentru ca Luis Gabriel despre cele două, Sebastian a plătit, în total, 1.500 de lei.

„Pentru Robi și Patrick, frații lui, de la Sebastian!(...) De la Sebastian pentru fata lui, Aylin și pentru Roberta, iubita lui...

15 milioane!”,
au fost dedicațiile date de Sebastian.

Gestul tânărului a venit total pe neașteptate, exact după ediția în care Roberta a mărturisit că și-ar dori ca acesta să plece din „Casa iubirii”. Astfel, nimeni nu se aștepta ca relația celor doi să revină la normal.

Citește și: Roberta își dorește ca Sebastian să plece acasă: Andreea Mantea „Înseamnă că îți dorești să rămâi aici, să vină un băiat nou”

„Ne facem rău. Și-a dat și el seama de asta și probabil...de asta își dorește să plece. Cum a și zis că dacă rămâne aici nu o să îi fie bine. Și sincer, nici mie nu îmi este prea bine să fiu în preajma lui”, a spus Roberta în ediția de sâmbătă, 13 iulie.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Anamaria Prodan, căsătorită de două ori cu același inel, cumpărat de ea. “Inelul meu pe care eu astăzi îl port cu mândrie, nu mi l-a dat nimeni, e al meu.”

Ce neînțelegeri au fost între Sebastian și Roberta

În plus, în episodul de vineri al show-ului matrimonial, Sebastian și Roberta au avut o ceartă de proporții, în care au trebuit să intervină alți doi concurenți, Patrick și Denisa, pentru a liniști spiritele.

Deși, inițial, cei doi se întâlniseră în casa fetelor pentru a discuta despre situația lor amoroasă, imediat cum au dat ochii unul cu celălalt, au ieșit scântei.

După ce Sebastian i-a vorbit tinerei pe un ton disprețuitor, aceasta a răbufnit: „Nu mă lua așa! Dacă știi să vorbești frumos, port (n.r. o discuție), dar tu nu mă lua așa cu figurile astea pe mine, că mă ia capul și fac pe aici nu știu ce!”.

Citește și: „Tu îi mai dai încă un șut când el e în groapă?”. Patrick îi aduce critici dure Robertei, după ce l-a denigrat pe Sebastian pe rețelele sociale. Cum se apără concurenta

Însă tânărul ar fi avut un motiv întemeiat pentru care i-a vorbit de sus Robertei, întrucât aceasta l-ar fi denigrat pe rețelele sociale: „Cum frate să stau cu femeia mea și să văd că de fiecare dată ea se ridică la suprafață și pe mine mă bagă la fund? Într-o relație există un echilibru, ne ridicăm unul pe altul!”.