Sebastian, hotărât să părăsească „Casa iubirii”, după o ceartă cu Roberta! Aflați ce se va întâmpla între cei doi concurenți în episodul de sâmbătă, 31 august, din „Casa iubirii”, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 30 aug 2024, 19:00

Sebastian și Roberta se vor certa, din nou

Sursa: Captură KANAL D

În ediția de sâmbătă, 30 august, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian și Roberta vor avea o discuție aprinsă, în urma căreia vor reacționa vulcanic. Roberta va vrea să pună punct relației, iar Sebastian își va dori să plece din competiție.

Sebastian va veni în vizită la Roberta, în casa fetelor, însă cei doi vor avea o discuție care va degenera rapid într-un conflict. Concurentul îi va explica iubitei lui că situațiile în care ajung de fiecare dată nu sunt văzute cu ochi buni de telespectatori, iar tânăra va răbufni.

Sebastian și Roberta vor avea un nou conflict

Inițial, Sebastian va părea calm și va încerca să-i explice Robertei că au greșit prin faptul că s-au implicat într-un subiect care nu îi privea.

Însă iubita lui va fi revoltată de faptul că o include în astfel de situații, iar relația lor are de suferit.

Sebastian: „Deci dintr-un nimic am venit eu nervos pe subiectul Robert, acum le dai apă la moară lor”.

Roberta: „Eu? Tu faci asta!”.

Sebastian: „Asta am făcut, i-am pus pe ecrane.

Ne-am certat, plângi, m-ai băgat iar sub covor. Acum, în momentul în care plângi, iar o să fiu eu judecat și criticat că nu te împac”.

Roberta: „Pentru tine numai asta e? Nu?”

Sebastian: „Nu, îți spun realitatea”.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum i-a spus Mihai Albu fiicei sale despre boala nemiloasă cu care s-a confruntat? Momentul în care a ales să îi spună adevărul. „S-a panicat, mi-a spus să mă fac bine.”

Citește și: Sebastian este foc și pară după ce vede apropierile dintre Robi și Roberta: „Ce faci tu acum eu făceam în club la 14 ani”

Sebastian va vrea să părăsească „Casa iubirii”, după ce Roberta va pune punct relației

Ulterior, Roberta va simți că Sebastian încearcă să-i dea de înțeles că, pentru imaginea lor, ar fi mai bine să păstreze o relație armonioasă, fără certuri și tensiuni, iar acest lucru o va indigna și mai tare pe concurentă.

Aceasta preferă să fie ea însăși și să facă ceea ce simte.

„Înțelegi că eu nu pot să fiu falsă? Dacă nu simt să fac ceva, doar de dragul de a avea o relație frumoasă la televizor... Nu pot! Nu pot să vin să te împac că așa trebuie să fac și că trebuie să fac ceva ce nu simt. Nu pot!”,  îi va spune Roberta lui Sebastian.

Ulterior acestei replici, iubitul ei va pleca înapoi în casa băieților, însă fără să-și ia la revedere de la ea. Acest gest o va face pe tânără să ia o decizie radicală: „Nici acum n-ai bun simț să mă pupi... Simți? Nu simți. Atunci ok, se încheie aici tot, să știi!”.

Citește și: Sebastian o pune pe Roberta să aleagă între el și Alexandra! Cum reacționează iubita lui în fața amenințării cu despărțirea: „Vrei să fiu păpușa ta?”

Odată ajuns în casa băieților, Sebastian va fi extrem de nervos. Deși colegii lui vor încerca să-l calmeze, concurentul va fi copleșit de întreaga situație, motiv pentru care va dori să părăsească „Casa iubirii”: „Vreau să ies, că nu mai pot!(...) Nu mai suport să mai stau aici. Nu mai pot! Bă, nu mai pot, jur!”.

Urmăriți ce se va întâmpla sâmbătă în „Casa iubirii”, în materialul video de mai jos: