Sebastian, întâlnire de gradul zero cu mama Robertei! „Nu știu dacă îmi pare bine!” Aflați ce se va întâmpla, vineri, 21 iunie, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 iun 2024, 23:49
video Foto(4)

Sebastian, prima discuție cu mama Robertei! Aceștia vor purta o conversație tranșantă în afara platourilor de filmare! Aflați ce se va întâmpla cu relația celor doi concurenți, vineri, într-o nouă ediție incendiară a emisiunii Casa iubirii!

Concurenții din Casa iubirii trec în fiecare ediție prin noi momente de senzație, întâlniri romantice, provocări de pomină, dar și prin multe răsturnări uluitoare de situație și tensiuni aprige iscate fie din gelozie, fie din cauza orgoliilor puternice. După ce în ediția precedentă, Sebastian a aflat cu stupoare despre conversația dintre Roberta și mama fetiței lui, în ediția de vineri, tânărul va avea parte de o surpriză de proporții, deoarece mama Robertei își va face apariția pentru a lămuri lucrurile care au afectat-o teribil în ultimele zile pe fiica sa.

Robi va încerca să le împace pe Virginia și Roberta

În ediția de vineri, în Casa iubirii va predomina o atmosferă tensionată și plină de emoții și de răsturnări uluitoare de situație. La sugestia lui Robi, Sebastian o va chema pe Roberta la o așa-zisă ședință pentru că ea și Virginia să se împace. Deși s-a opus inițial, Roberta a cedat în cele din urmă și a acceptat să meargă la ședință.

Însă toate eforturile băieților se vor dovedi a fi în zadar, deoarece nici Roberta și nici Virginia nu vor dori să îngroape securea războiului.

Citește și: Sebastian simte că cedează, după ce fosta lui soție a căutat-o pe Roberta în mediul online! „Cât crezi că o să pot să o duc în halul ăsta? Sunt mort psihic”

Roberta: Ce ședința? Mă bagi tu pe mine în ședința cu Robi și Virginia? Lasă-mă!

Sebastian: Hai, vino puțin! Vreau să discutăm niște lucruri!

Roberta: Nu vreau! Ce să discut cu Robi! Nu vreau!

Robi: Voi puteți să va înțelegeți sau nu?

Virginia: Nu! Dacă ea mă acuză, eu nu pot să tac!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Roberta: Dacă tu vrei să mă înțeleg cu ea, trebuie să mă înțeleg cu ea?

Sebastian, prima discuție cu mama Robertei

Momente de senzație pentru Sebastian și Roberta nu vor conteni să apară, deoarece aceștia vor mai avea parte de o surpriză de proporții în ediția de vineri, deoarece mama Robertei va veni pentru a purta o discuție serioasă cu partenerul fiicei sale.

În ciuda faptului că tânărul o va întâmpina pe mama Robertei cu zâmbetul pe buze și cu mult respect, această nu se va arăta la fel de entuziasmată ci va adopta o atitudine destul de rece și distantă. Mama Robertei va dori să poarte o conversație cu cei doi pentru a lămuri toate neînțelegerile apărute în ultima vreme.

Citește și: Roberta și Sebastian, scandal cumplit înainte de date! „Nu mai pot de nervi!” Concurentul nu s-a putut abține când a văzut ce a putut să facă iubita lui

Andreea Mantea: Mama Robertei a stat de vorba cu Sebastian!

Sebastian: Sărut mâna! Bună ziua! Ce faceți? Îmi pare bine!

Mama Robertei: Nu știu dacă îmi pare!

Sebastian: De ce?

Mama Robertei: Hai mai bine să stăm jos, aici!

 


O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” a avut loc astăzi, 29 iunie, la Kanal D. Alexandra a luat o decizie care i-a lăsat fără cuvinte pe băieți.