Sebastian, întâlnire tulburătoare cu mama Robertei! „Nu cred că-mi pare bine!” Iată cum a decurs discuția acestora și la ce concluzii s-a ajuns

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 iun 2024, 00:07
sebastian casa iubirii Foto(5)

Sebastia, întâlnire cu mama Robertei

Sursa: Captură KANAL D

Mama Robertei, supărată foc pe Sebastian! Cei doi au purtat o discuție intre patru ochi! Iată primele reacții ale concurentului după conversația avută cu mama iubitei sale!

Cel de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii aduce în continuare în atenția publicului noi momente de senzație, concurenți dornici să își caute jumătatea, dar și multe răsturnări uluitoare de situație și tensiuni aprige iscate fie din gelozie sau din cauza orgoliilor. Deși în ultima vreme s-au confruntat cu multe probleme și obstacole ce îi aduseseră în pragul despărțirii, Roberta și Sebastian au hotărât de curând, să mai dea o șansă relației lor.

Sebastian, întâlnire de gradul zero cu mama Robertei! „Nu știu dacă îmi pare bine!”

Roberta și Sebastian au avut parte recent de un date romantic în afară platourilor de filmare unde au încercat să se cunoască mai bine și să discute despre neînțelegerile avute. În ediția de astăzi, cei doi concurenți au decis să meargă și la o întâlnire cu mama Robertei, care și-a dorit foarte mult să afle ce se întâmplă de fapt între fiica ei și Sebastian.

Citește și: Virginia, Robi, Sebastian și Roberta se întrunesc pentru o „ședință”! Băieții vor să înțeleagă ce au de împărțit Virginia și Roberta

Sebastian: Sărut mâna! Bună ziua! Ce faceți? Îmi pare bine!

Mama Robertei: Nu știu dacă îmi pare!

Sebastian: De ce?

Mama Robertei: Hai mai bine să stăm jos, aici!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Mama Robertei, supărată pe Sebastian! Aceștia au purtat o discuție între patru ochi

La întâlnirea cu mama Robertei, Sebastian a fost nevoit să accepte o conversație între patru ochi cu această, spre uluirea lui. Vizibil emoționat, concurentul a vorbit minute în șir cu mama iubitei sale, iar conversația s-a încheiat amiabil spre bucuria Robertei.

Citește și: Roberta și Sebastian, scandal cumplit înainte de date! „Nu mai pot de nervi!” Concurentul nu s-a putut abține când a văzut ce a putut să facă iubita lui

Mama Robertei: Gândește-te că ești părinte! Când faci ceva, gândește-te că ești părinte!

Sebastian: Știu! Eu va înțeleg perfect, credeți-mă! Va înțeleg perfect! Sărut mâna!

Mama Robertei: Iartă-mă, îmi cer iertare! Știi că nu pot, exact că și el, mami, și el se activează, eu sunt mămică și crede-mă, uite, că m-am descărcat și mă simt mai bine acum!

Sebastian: Am avut niște discuții, destul de ok! Mă bucur că s-a descărcat! Mă bucur că am avut ocazia asta de a mă întâlni cu ea! Mie nu mi-a lăsat o părere rea!