Sebastian, mesaj neașteptat pentru Roberta: ''Te-am cunoscut fără să te caut.'' Fanii au reacționat imediat 

Autor: Diana Tilă

Sebastian a transmis un mesaj neașteptat în mediul online.

Sebastian și-a surprins fanii cu ultima postare din mediul online. Iată ce mesaj neașteptat i-a transmis concurentul din Casa iubirii Robertei. Cum au reacționat fanii?

Citește și: Gagea i-a dezvăluit Robertei ce simte pentru ea: ,,Vreau să-ți spun că…” Cum a reacționat Sebastian când și-a văzut iubita cu un alt concurent în camera roșie

Sebastian, mesaj neașteptat pentru Roberta

Luni, 3 iunie, Sebastian, unul dintre cei mai controversați concurenți din Casa iubirii, a luat pe toată lumea prin surprindere, după ce a publicat un clip video și un mesaj pentru Roberta. 

În ultimele zile, Sebastian și-a supărat partenera, după ce a criticat-o aspru pentru felul în care se îmbracă. Tânărul a susținut că îmbrăcămintea ei ar fi fost prea scurtă pentru o femeie care are o relație.

Cu toate acestea, concurentul din Casa iubirii i-a transmis un mesaj de dragoste pe pagina sa de Instagram.

Sebastian a declarat că a cunoscut-o pe Roberta fără să o caute și s-a îndrăgostit de ea fără să își dorească. Mai mult, tânărul susține că aceasta îl face să zâmbească de fiecare dată când este în preajma sa.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Alături de mesajul plin de emoție, Sebastian a publicat un clip video și o poza cu el și Roberta, din ziua în care acesta i-a oferit un buchet imens de trandafiri, iar concurenta și-a aplicat tatuaje temporare din cap până în picioare și s-a ascuns într-o cutie de cadou gigantică, amplasată chiar pe marginea piscinei, unde o aștepta concurentul.

Citește și: Roberta, hotărâtă să ia o pauză de la relația cu Sebastian: „Ne pierdem!”. Concurentul de la „Casa iubirii” începe să regrete modul în care s-a purtat cu ea

''Un sentiment profund și complex, un amestec de emoții, pasiune și afecțiune. Este acea conexiune inexplicabilă care te face să zâmbești fără motiv și să te simți complet în prezența persoanei iubite. Dragostea este despre a oferi și a primi, despre încredere, respect și susținere necondiționată. Este căldura care îți umple sufletul și lumina care îți ghidează pașii chiar și în cele mai întunecate momente, te-am cunoscut fără să te caut și m-am îndrăgostit fără să vreau'', a scris Sebastian pe Instagram, la descrierea unui clip video.

Fanii concurentului din Casa iubirii au rămas impresionați de postarea tânărului, astfel, Sebastian a primit sute de aprecieri.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?