Sebastian o jignește dur pe Roberta și o face să plângă! „Furi curent!”. Aflați motivul pentru care o umilește în camera roșie în noul episod din „Casa iubirii” de sâmbătă, 1 iunie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea

În ediția de sâmbătă a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Roberta va izbucni în lacrimi din cauza jignirilor lui Sebastian.

În ediția de sâmbătă a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Roberta izbucnește în lacrimi din cauza observațiilor jignitoare pe care le face Sebastian la adresa ei. 

Sebastian o jignește dur pe Roberta și o face să plângă

În episodul de mâine, 1 iunie 2024, Roberta și Sebastian stau împreună la masă, moment în care Sebastian simte nevoia să-i atragă atenția iubitei lui vizavi de ținuta pe care o poartă care, în opinia lui, ar fi prea indecentă. 

„Mă deranjează ceva foarte tare (n.r.: îi face semn către îmbrăcăminte). Și ieri s-a văzut foarte tare”, spune Sebastian.

„Ce am făcut?”, întreabă Roberta.

Citește și: Sebastian pare să fie pe cale de a încheia relația cu Roberta: „Te desparți de ea?!”. Ce l-a înfuriat pe concurentul de la „Casa iubirii”

Nervos din cauza situației și a ținutei Robertei, o rochiță semi de vară roz, Sebastian se ridică de la masă și pleacă.

După interacțiunea din casa băieților cu Sebastian, Roberta ajunge în casa fetelor și, în lacrimi, le povestește colegelor ei ce a pățit.

„M-a făcut să mă simt foarte prost”, declară Roberta.

„Foarte urât din partea lui! Sincer, foarte urât! Nu mă așteptam de la el la asta”, spune Julia.

„Sincer, ai avut ținute mult mai deocheate decât asta”, continuă Rebecca.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Gagea a chemat-o pe Roberta în camera roșie: „Știi că Sebastian se aprinde nu tocmai ok”. Vor pune punct cei doi concurenți situației tensionate?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În același timp, în casa băieților Sebastian își justifică reacția și explică faptul că modul în care se îmbracă iubita lui este important pentru el. 

„Eu nu mai vreau să mai discut că astea sunt niște detalii importante pentru mine, pe mine mă deranjează”, declară Sebastian.

Sebastian o umilește pe Roberta în camera roșie

Tot mâine, Roberta și Sebastian se întâlnesc în camera roșie, acolo unde Roberta încearcă să-și exprime punctul de vedere vizavi de remarca făcută de iubitul ei despre rochia pe care o poartă. 

„Dacă mă vedeai în rochița asta din prima zi...”, spune Roberta, dar nici nu apucă să termine că este întreruptă de Sebastian, care se enervează.

„Vezi că s-au schimbat lucrurile pe traseu și nu mai vorbi așa, mai oprește puțin că furi curent!”, exclamă Sebastian.

Imaginile din camera roșie sunt difuzate pe conexiune în casa fetelor, care sunt șocate de cum poate Sebastian să-i vorbească iubitei lui.

Roberta încearcă să calmeze apele și să-l liniștească pe Sebastian, astfel îi spune că va încerca să înțeleagă ce-i spune, dar Sebastian nu dorește să se liniștească nici în ruptul capului așa că pleacă din camera roșie în timp ce o amenință pe Roberta.

„Înțelege ce vrei de acum încolo, dacă mai auzi de la mine de acum încolo ceva ce mă deranjează să-mi spui tu mie...” , spune Sebastian.

Ce se întâmplă mai departe aflați sâmbătă, 1 iunie 2024, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 16:00 și 19:00, doar la Kanal D!