Sebastian o pune pe Roberta să aleagă între el și Alexandra! Cum reacționează iubita lui în fața amenințării cu despărțirea: „Vrei să fiu păpușa ta?”

Autor: Diana Ghita

Sebastian o pune pe Roberta într-o situație dificilă

Sursa: Captură KANAL D

În prima parte a ediției de vineri, 23 august, din „Casa iubirii”, Sebastian a amenințat-o pe Roberta cu despărțirea, din cauză că i-a luat apărarea Alexandrei, în fața lui.

După un schimb de replici acide cu Gagea, Sebastian s-a dus în casa fetelor pentru a se certa și cu Alexandra, pe motiv că nu știe să își țină în frâu iubitul. Însă Roberta a intervenit pentru prietena ei, ceea ce l-a enervat și mai tare pe concurent.

Sebastian o amenință pe Roberta cu despărțirea

Robertei nu i-a picat bine că a intrat, din nou, în conflict cu Sebastian și că relația lor are de suferit din cauza unui subiect care nu ar trebui să-i privească.

Roberta:   „Vii cu ceartă direct pornit pe mine, care n-am nicio treabă cu subiectul tău?”.

Sebastian:   „Am venit cu ceartă pornit pe tine?”.

Roberta:  „Dar pe cine ai venit?”.

Sebastian:   „Pe Alexandra, tu te-ai băgat în discuție”.

Pentru acest gest al iubitei sale, Sebastian a trecut la amenințări serioase. Acesta a părut foarte hotărât să încheie relația cu Roberta.

Citește și: Cum arată mama Robertei de la „Casa iubirii”! La prima vedere pare că i-ar fi, mai degrabă, soră tinerei

Sebastian: „Vrei să vezi că de astăzi nu mai există cuplul Roberta și Sebastian aici, în ”Casa iubirii”?”.

Roberta: „Dacă asta vrei tu, e fix decizia ta!”.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Dinu Maxer vorbește despre infidelitățile din relația cu Nicoleta Luciu: „Mi-a fost greu să fiu fidel. N-am reușit. Sunt persoane publice infidelitățile mele.”

Cum a reacționat Roberta la amenințările lui Sebastian

Ulterior, Sebastian i-a dat de înțeles Robertei că este deranjat de faptul că Roberta și Alexandra, iubita lui Gagea, sunt foarte apropiate. Însă, cu toate acestea, i-a propus să rămână, în continuare prietene, dar pe el să-l lase în pace din acest moment.

Sebastian: „Tu rămâi cu Alexandra și eu rămân cu cine vreau.

(...) Nu mai suport falsitatea asta! Am înțeles că te duci cu Alexandra pe la mall, pe la alea, că nu știu ce faceți, că empatizați, că vă sfătuiți”.

Roberta: „Și nu am voie să am prietenă?”.

Citește și: Roberta și Sebastian, gata să pună punct relației? Ce reproșuri și-au adus cei doi concurenți în adiția de azi: „Dacă tu îți dorești să ne despărțim…”

Ulterior, tânăra i-a adus în prim-plan iubitului ei faptul că, prin intermediul acestei amenințări, încearcă să o controleze. Însă Sebastian a negat totul și a scos în evidență că, de fapt, mai mult ea ar încerca să îl manipuleze.

Roberta: „O să stau singură, că asta vrei, să mă vezi singură, efectiv. O să stau singură într-un colț să fii tu mulțumit? E bine așa? Vrei să fiu păpușa ta? Să mă modelezi tu cum vrei?”.

Sebastian:   „Cine sunt eu ca să manipulez un om?(...) Nu știu cine pe cine face păpușă dintre noi doi”.

Urmăriți totul în materialul video de mai jos: