Sebastian, reacție explozivă la adresa Robertei: "Ești frustrată!" De la ce a pornit scandalul dintre cei doi concurenți din Casa iubirii? Patrick sare în apărarea tinerei

Autor: Diana Tilă

Marți, 9 iulie, Sebastian și Roberta au avut parte de o mică altercație, care a vizat relația de prietenie pe care tânăra o are cu Alexandra.

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale ''Casa iubirii'', prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Sebastian și Roberta au avut parte de o mică ceartă. Iată de la ce a pornit scandalul dintre cei doi concurenți.

Citește și: Ceartă aprinsă între Rebecca, Giuly, Antoni și Robert! „Răutățile astea împachetate frumos pe mine nu mă impresionează” De la ce a pornit scandalul între concurenți

Sebastian, reacție explozivă la adresa Robertei

Este o săptămână agitată la ''Casa iubirii'', iar lucrurile nu par să se liniștească. Replici tăioase, reproșuri și mulți nervi, cam așa s-ar putea rezuma ediția de marți, 9 iulie, a emisiunii.

Din momentul în care au decis să pună punct relației lor, Sebastian și Roberta se confruntă zi de zi cu noi controverse. Astfel, în ediția de astăzi s-au iscat noi tensiuni între cei doi concurenți din Casa iubirii.

Alexandra și Roberta au avut o mică ceartă, ca între prietene, iar în ediția de marți cele două tinere s-au împăcat. În vreme ce acestea se îmbrățișau și mărturiseau că nu pot renunța la prietenia pe care o au, Sebastian s-a arătat extrem de deranjat de întreaga situație creată. Vizibil afectat și măcinat din nou de furie, Sebastian a atenționat-o pe fosta lui iubită să aibă grijă cu partenera lui Gagea.

Sebastian: "Roberta, vreau să-ți mai spun și eu ceva, nu vreau să te jignesc, dar dacă tu mai pui botul încă o dată la vrăjeala ei, o să te mai arzi încă o dată. Ti-o dau așa ca sfat!"

Roberta: "Mulțumesc de sfat!"

Între timp, Julia îi spune Robertei să îl ia pe Sebastian în grădină, pentru a discuta.

Însă, Roberta mărturisește că nu vrea să mai aibă niciun fel de relație cu Sebastian, din cauza comportamentului pe care acesta îl are. După mărturisirile fostei sale iubite, Sebastian răbufnește și are o reacție neașteptată.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Veste bună pentru femeile din țara noastră! Indemnizația pentru creșterea copilului ar putea crește considerabil

Sebastian: "Poți să pleci în casă?"

Roberta: "Nu vreau, nu îmi spui tu ce să fac! Să nu uiți treaba asta!"

Sebastian: "De ce vorbești așa? Iar ești tare în gură?"

Roberta: "Tu te uiți ce comportament ai?"

Sebastian: "Dar ce comportament am? Faci ce faci și tot la comportament ajungi.

Ai cu ce să te legi de mine, cu altceva?"

Roberta: "Unde ești aici să faci lucrurile astea? Ai un comportament foarte urât!"

Sebastian: "Când eram cu tine nu mai aveam. Ce frustrată ești!"

Citește și: Ștefania a făcut marele anunț: „Sunt însărcinată, e adevărat” Ce au răspuns ea și Cosmin referitor la sarcina fostei concurente

Lucrurile dintre Sebastian și Roberta au scăpat de sub control în ediția de marți, iar fanii emisiunii Casa iubirii au avut parte de o ediție cu adevărat incendiară. Pentru a vedea ce au mai discutat aceștia, urmăriți materialul video de mai jos!

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.