Sebastian, reacție incredibilă după venirea Biancăi Giurcă în „Casa iubirii”: „V-au luat fața”. Cum a reacționat Robert la această replică

Autor: Diana Ghita

Robert a fost implicat, din nou, în subiectul legat de Bianca și Patrick

Sursa: Captură KANAL D

Tensiunile legate de subiectul Bianca și Patrick au continuat și astăzi în „Casa iubirii”. Totul a pornit de la o replică a lui Sebastian, prin care a dat de înțeles că îl susține pe Patrick.

După ce, în ediția de vineri, 13 septembrie, din emisiunea „Casa iubirii”, Sebastian a sugerat că ar fi de partea lui Patrick, Robert l-a înțepat pe colegul său, ceea ce a făcut-o pe Bianca Giurcă să izbucnească și să spună ceea ce crede, de fapt, despre Robert.

Ce răspuns i-a dat Robert lui Sebastian

Sebastian a fost de părere că Robert a venit cu zvonurile despre o posibilă relație între Bianca și Patrick doar pentru a-l discredita, întrucât s-ar teme ca publicul să nu-i aprecieze

mai mult pe el și pe noua concurentă.

„Știi ce ai demonstrat? Că nu aveți încredere în voi într-adevăr 100% așa cum sunteți și cum vă arătați și credeți, cumva, că Bianca cu Patrick v-au luat fața”,  a spus Sebastian.

Imediat după această remarcă, Robert i-a dat o replică acidă concurentului: „Ne-au luat fața, plecăm acasă, nu mă mai interesează absolut nimic.

(...) Noi suntem pe autostradă și tu ești undeva pe un drum de țară acum. Ești departe de subiect”.

Citește și: Cum arată Bianca Giurcă blondă! Imaginile în care concurenta de la „Casa iubirii” este de nerecunoscut

După ce a auzit această afirmație răutăcioasă din partea lui Robert, Bianca a profitat de moment pentru a-și expune punctul de vedere despre el.

Aceasta a spus că, deși este un băiat foarte inteligent, tânărul își folosește acest atu pentru a-i pune într-o lumină proastă pe ceilalți.

„Se folosește de fiecare punct slab al vostru ca să pară el un om extraordinar.(...) Când nu va mai avea nevoie de voi va face fix ce face cu Patrick”, a spus Bianca.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Ce părere are Patrick despre atitudinea Biancăi Giurcă

La auzul acestor vorbe despre iubitul ei, Giuly a reacționat imediat și i-a atras atenția colegei sale: „Până în momentul de față, părerea ta era alta despre Robert. Ți-ai început teatrul”.

Când a văzut că lucrurile încep să degenereze, Julia a decis să schimbe subiectul, așa că l-a întrebat pe Patrick: „Ce părere ai de atitudinea Biancăi?”.

Citește și: Cum se apără Patrick în fața acuzațiilor aduse Robert. Andreea Mantea a intervenit între cei doi concurenți: „Mi-a spus că are pe cineva”

Concurentul s-a arătat foarte mândru de Bianca, întrucât, chiar dacă, de la intrarea ei în „Casa iubirii”, a fost implicată numai în certuri, a știut să dezbată în mod civilizat fiecare subiect: „Mi se pare că e foarte descurcăreață și îmi place ce văd.

Sincer, îmi place că își spune punctele de vedere cu bun simț, nu are tendința să acopere, nu are tendința de mahala, de care eu fug”. 

Urmăriți totul în materialul video de mai jos:

 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.