Sebastian, reacție neașteptată la adresa Juliei! „Tu ești adevărul meu!” Aflați ce se va întâmpla între cei doi concurenți, vineri, 28 iunie, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 iun 2024, 23:04
video Foto(5)

Julia, gest uluitor față de Sebastian! Cum va reacționa concurentul, în lipsa Robertei și ce se va întâmplă în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D!

Cel de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii aduce în continuare în atenția publicului noi momente de senzație, concurenți din ce în ce mai hotărâți să își caute jumătatea, dar și multe tensiuni și răsturnări uluitoare de situație. După ce în ediția precedentă Alexandra, Gagea și Patrick au fost în centrul atenției deoarece s-a creat un triunghi amoros neașteptat, care a generat multe controverse, în ediția de vineri, concurenții vor avea parte de noi provocări de pomină, dar și de situații surprinzătoare.

Julia și Sebastian vor fi luați în colimator, deoarece vor avea câteva interacțiuni uluitoare.

Julia, gest uluitor față de Sebastian! Cum va reacționa concurentul

În ediția de vineri, 28 iunie 2024, în Casa iubirii va predomina o atmosferă mai relaxată deoarece Julia și Sebastian vor avea un dialog prin intermediul conexiunii, ce îi va lăsa mască pe toți colegii lor. Sebastian o va întreba la un moment dat pe Julia dacă ar vrea să îi pregătească o omletă pentru a-și potoli foamea, iar concurenta îi va răspunde afirmativ fără să stea pe gânduri,

spre uluirea tuturor.

Citește și: Scandal uriaș între Roberta și Julia! Concurenta este acuzată că o influențează pe Denisa! „Avem o nouă alianță!”

Sebastian: Julia, îmi faci și mie o omletă sau îmi fac singur?

Julia: Îți fac Sebastian! Îți fac!

Sebastian: Eu vorbesc serios! Mie chiar mi-e foame!

Julia: Îți fac!

Sebastian: Mulțumesc!

Julia: Cu plăcere!

Sebastian: Acum te ridici? Acum sau când?

Julia: Vrei să-ți fac aici și să îți aduc, sau vin să facem împreună?

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Sebastian: Nu, fă-o acolo și mi-o aduci!

Patrick: Ce drăguț! Cred că o să primiți un date!

Julia: N-am mai făcut o omletă de când i-am făcut lui Patrick!

Sebastian, reacție neașteptată la adresa Juliei! „Tu ești adevărul meu!”

În cele din urmă, Julia va începe să pregătească omleta promisă lui Sebastian, între timp concurentul va solicită camerei să meargă în casa fetelor pentru a mânca.

Venirea lui o va emoționa teribil pe Julia și o va determina să prepare omleta cu și mai multă plăcere.

Citește și: Sebastian simte că cedează, după ce fosta lui soție a căutat-o pe Roberta în mediul online! „Cât crezi că o să pot să o duc în halul ăsta? Sunt mort psihic”

Sebastian: Lenuța, mă lași să merg în casă fetelor?

Julia: Ia uite vine în casă fetelor! Eu leșin!

Sebastian: Ia vezi să nu leșini!

Julia: Ai auzit? Eu sunt adevărul!

Sebastian: Tu ești adevărul meu?

 


O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” a avut loc astăzi, 29 iunie, la Kanal D. Alexandra a luat o decizie care i-a lăsat fără cuvinte pe băieți.