Sebastian, reacție nervoasă după ce și-a văzut fosta iubită cu Gagea, în camera roșie: „Îl demontez, mă jur”. Spiritele s-au încins între cei doi concurenți

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 17 iul 2024, 18:48

Gagea a chemat-o pe Roberta în camera roșie

Sursa: Kanal D - Casa iubirii

Se încing spiritele în ”Casa iubirii”, în ediția de miercuri, 17 iulie. Sebastian a luat foc în momentul în care și-a văzut fosta iubită cu Gagea în camera roșie.

În ediția de azi, 17 iulie, a emisiunii ”Casa iubirii”, băieții au fost cei care au chemat fetele în camera roșie. Spre disperarea lui Sebastian, Gagea a chemat-o pe Roberta pentru a înțelege de ce l-a rugat să-i facă o omletă.

Citește și: Gagea o invită pe Roberta în camera roșie, iar Sebastian fierbe de furie! Aflați ce schimb de replici aprige vor avea cei doi miercuri, pe 17 iulie, într-o nouă ediție incendiară din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Gagea a chemat-o pe Roberta în camera roșie

În momentul în care Gagea a chemat-o pe Roberta în camera roșie, fetele și băieții au primit conexiune. Toți concurenții au fost surprinși de faptul că Gagea a chemat-o pe Roberta în camera roșie, însă cel mai deranjat de acest lucru a fost Sebastian.

Roberta: Nu mă așteptam.

Sebastian: Îl demontez, mă jur. Pentru faza asta îl demontez. Și-a luat aripi de la omletă.

Gagea: Chestia de ieri m-a lăsat așa...în aer. N-am înțeles de unde și până unde ai ajuns să-mi ceri să-ți fac omletă. Eu presupun ceva, dar te ascult pe tine.

Citește și: Cum arată mama Teodorei, noua concurentă de la „Casa iubirii”! Asemănarea dintre cele două este izbitoare

Sebastian: Păi ce ai făcut? Ai făcut o omletă și te vezi vreun avion.

Roberta i-a mărturisit lui Gagea faptul că așa a simțit atunci și că nu a fost un joc din partea ei sau din partea Alexandrei.

Roberta: Pur și simplu...nu știu, așa am simțit să-ți zic pe moment. Nu a fost ceva plănuit. Nu a fost nimic plănuit de noi.

Gagea: Eu m-am gândit că ați făcut voi un mic joculeț.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Gheorghe Turda vorbește despre folclorul din zilele noastre. „Sunt singurul artist în materie de muzică populară și clasică având grad de general în rezervă.”

Sebastian nu poate accepta faptul că Gagea a chemat-o pe Roberta în camera roșie

Deși nu mai formează un cuplu, Sebastian nu concepe ca Gagea să o cheme pe fosta lui iubită în camera roșie, susținând că acesta nu are respect pentru el. În ciuda situației, Roberta i-a dezvăluit lui Gagea că nu a fost pusă într-o situație rea.

Gagea: Mi-a făcut plăcere să stau cu tine să-ți fac omletă.

Dar în același timp credeam că are și Alexandra treabă cu asta. Te-am chemat să lămurim chestia asta. Sentimente sunt, dar nimic nu poate fi reparat. Nu simt să mă mai împac cu ea.

Roberta: E ceva normal, așa cum el a interacționat cu alte fete și nu s-a gândit la mine, e același lucru. Nu ai în ce situație să mă mai pui acum.

Sebastian a așteptat ca Gagea să se întoarcă din camera roșie pentru explicații. Băieții nu înțeleg atitudinea lui Sebastian și consideră că nu ar trebui să-și facă griji din cauza lui Gagea.

Citește și: Cosmin și Ștefania de la “Casa iubirii” au părăsit România. Ce destinație au ales cei doi îndrăgostiți și de ce întâlnire emoționantă au avut parte

Sebastian: Nu are rost să mă cobor la mintea lui. Știu că Roberta nu-i dă curs, dar vreau să-și scoată traseul ăsta din cap. E băgat într-un film care mie nu-mi place.

Gagea: Ce e frate? Te-au luat palpitațiile?

Sebastian: Ce palpitații, te crezi vreun Maluma? Prima oară când ai fost cu ea în camera roșie am fost băiat, acum ce faci? Ții cont de niște aspect aici?

Gagea: Nu înțeleg de ce te agiți. O să vezi material.

Aici puteți urmări momentul în care Gagea o cheamă pe Roberta în camera roșie: