Sebastian si Albert, replici acide in Consiliul de Nominalizare! De la ce anume a plecat cearta lor apriga?

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 iun 2021, 01:02
Seabastian, reprosuri la adresa lui Albert si a colegilor lui
Sursa: Captură KANAL D

Sebastian a tinut sa ii reproseze lui Albert atitudinea avuta in timpul jocului de imunitate, cand s-a bucurat de esecul lor!

In aceasta seara, Faimosii si Razboinicii s-au confruntat in primul joc de imunitate al saptamanii la Survivor Romania. Ca de fiecare data a fost o lupta acerba in care presiunea si emotiile apropierii de marea finala si-au spus din nou cuvantul.
Toti concurentii au luptat cu mare determinare si ambitie atat pentru a castiga prima imunitate, cat si pentru recompensa incredibila pusa in joc, ce a constat intr-o masa copioasa oferita de McDonald’s.

Insa in cele din urma cei care si-au adjudecat victoria au fost Razboinicii, care au castigat prima imunitate a saptamanii si premiul fabulos.

Sebastian si Albert, cearta apriga in Consiliul de Nominalizare!

In aceasta seara, in timpul Consiliului de Nominalizare, Faimosii au analizat pe rand evolutia fiecaruia dintre ei in cadrul jocului de imunitate si au spus ceea ce nu a functionat si motivul pentru care au pierdut prima imunitate si au ajuns in situatia de a se nominaliza intre ei.

Dupa ce Elena Marin a vorbit despre momentele dificile prin care trece in ultimele saptamani deoarece simte o presiune uriasa pe umeri sai si are emotii din ce in ce mai mari deoarece competitia se apropie de final, apoi Zanni incercat sa o puna din nou a zid, afirmand ca in loc sa se lamenteze ar fi trebuit sa lupte mai mult pentru echipa ei sa se straduiasca mai mult.

Ulterior, Sebastian a completat cele spuse de Zanni la adresa Elenei si apoi a tinut sa critice atitudinea avuta astazi de Razboinici in timpul jocului, cand s-au bucurat de esecul lor, razand pe seama scorului care ajunsese deja la 7 la 0 pentru ei. Pe de alta parte, Albert a incercat sa ii explice lui Sebastian faptul ca nu a facut decat sa isi sustina echipa asa cum o face in fiecare joc si in privinta scorului s-au bucurat de reusita in mod firesc, fara sa aiba intentia rautacioasa de a lua in deradere

esecul advesarilor Faimosi.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Nu stiu ce te-a deranjat atat de tare de ai reactionat in halul asta cand eu am tipat bravo, suntem o echipa! Eu nu te-am vazut pe tine cazut jos, sau umilit si eu am vrut sa dau in tine! N-am avut nicio

treaba cu tine! Asta vreau sa intelegi!", a spus Albert, contrariat de reprosurile lansate de Albert.

Citeste si: Sebi a dat cartile pe fata si i-a spus lui Zanni tot ceea ce il deranjeaza la el! "La orice punct pe care-l pierzi numai scuze cauti" S-a rupt prietenia celor doi Faimosi?

Citeste si: SURVIVOR ROMANIA 2021. S-a rupt lantul de iubire dintre Zanni si Sebastian Chitosca. Cum au ajuns cei doi Faimosi la cutite pe ultima suta de metri pana la Marea Finala

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.