Sebastian simte că cedează, după ce fosta lui soție a căutat-o pe Roberta în mediul online! „Cât crezi că o să pot să o duc în halul ăsta? Sunt mort psihic”

Autor: Diana Ghita

Ce se întâmplă cu Sebastian și Roberta

Sursa: Captură KANAL D

În prima parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, dragostea a plutit în aer pentru unii concurenți, în timp ce pentru alții situația devine din ce în ce mai tensionată pe zi ce trece.

Pe fundalul neînțelegerilor dintre Sebastian și Roberta, căreia fosta soție a concurentului i-a dat diverse mesaje, Robert, Giuly, Virginia și Robi au părut să se simtă foarte bine.

Ce cadou i-a făcut Robert lui Giuly

În timp ce Virginia era în casa băieților, la Robi, cu care pare să fie pe drumul împăcării, Robert a decis să se ducă în casa fetelor pentru a-i face o surpriză lui Giuly.

Acesta i-a cumpărat un imens buchet de flori, un set cu parfum și cremă de corp și două brățări de cuplu.

Julia, Ștefania și Rebecca au fost foarte curioase să vadă ce a primit Giuly, așa că au despachetat cadoul împreună cu ea. Însă gestul lor a stârnit critici din partea Robertei și a Alexandrei

Roberta: „ Doamne ferește! În loc să se bucure și ei de momentul lor singuri...

Uite cum se bagă ele și stau acolo! Doamne ferește! Tu vezi cum stau acolo și se bagă ele repede, moț? Lăsați-i în momentul lor!”.

Alexandra: „Nu poți să te bucuri singură de o chestie”.

Citește și: A ieșit la iveală conversația dintre Roberta și fosta soție a lui Sebastian de la „Casa iubirii”! Incredibil ce și-au putut spune cele două: „Tu o să rămâi doar mama copilului său, iar eu prima lui iubire reală!”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Sebastian s-a săturat să se certe cu Roberta

Ulterior acestui moment, Robert a observat că Roberta este abătută și și-a dat seama că este din cauză că fosta soție a lui Sebastian a căutat-o: „Sunt niște chestii care mă deranjează.

Aflu chestii din online...”.

De asemenea, tânăra este deranjată și de prietenia dintre Sebastian și Robi, despre care crede că îl influențează negativ. Însă Robert a încercat să-i ia apărarea colegului său: „ Nu-i adevărat, îți spun eu. Sebastian e o victimă colaterală, nu are nicio vină”.

Citește și: Robi, mesaj subtil pentru Virginia! „Tu doar să fii lângă mine...”. Concurentul de la „Casa iubirii” dă iar semne că se gândește la împăcare

În timp ce concurenta era supărată pe acest lucru în casa fetelor, iubitul ei i-a mărturisit Denisei că nu mai suportă tensiunile din relația lor.

„Este paranoică, adică ea își face niște filme și niște scene în cap... Îți faci rău, practic, cu mâna ta.(...) Ea ar trebui să facă un pas în spate și să observe puțin realitatea.

(...) A renunțat la mine de foarte multe ori, a zis, la nervi, vorbe grele. Am foc pe ea, țin la ea și, într-adevăr, am sentimente reale, dar cât crezi că o să pot să o duc în halul ăsta?(...) Sunt mort psihic”,  i-a spus Sebastian Denisei, în casa băieților.

Urmăriți totul în materialul video de mai jos: