Sebi a dat cartile pe fata si i-a spus lui Zanni tot ceea ce il deranjeaza! "La orice punct pe care-l pierzi numai scuze cauti" S-a rupt prietenia celor doi Faimosi?

Author: Ana Filip
Actualizat: 26 iun 2021, 01:10
Sebi si Zanni, discutie aprinsa in camp
Sursa: Captură KANAL D

Desi s-au declarat cei mai buni prieteni, Zanni si Sebi n-au ezitat niciodata sa isi faca anumite reprosuri in cadrul competitiei.

Dupa pierderea primului joc al acestei saptamani de la Survivor Romania 2021, intre Faimosi s-au aprins din nou spiritele. De aceasta data n-a mai fost Elena Marin cea pusa la zid asa cum a fost pana acum, ci Zanni, care a fost criticat aspru chiar de Sebi, cel pe care il considera bunul lui prieten.

Sebi, replici acide la adresa lui Zanni! "La orice punct pe care-l pierzi numai scuze cauti" 

Aflati in camp, inainte de primul joc de imunitate al acestei saptamani la Survivor Romania, cei trei Faimosi ramasi in competitie, Elena, Zanni si Sebi au incercat sa despice firul in patru si sa analizeze evolutia lor din jocul de recompensa pe care l-au pierdut cu o zi in urma.

Cu acelasi spirit critic, Zanni a incercat sa le spuna colegilor sai ca au pierdut mereu din cauza anumitor greseli facute pe traseu in timpul jocurilor si de fiecare data acestia au gasit diverse scuze.

Pe de alta parte, Sebi a rabufnit si i-a spus in fata colegului sau ca de fapt el este cel care cauta mereu scuze cand pierde puncte pe traseu.

Zanni: S-a zis foarte putin din treaba asta! Aproape toti din competitie s-au scuzat, stai ca am pierdut, stai ca e diferit de acum incolo, stai ca nu merge! Si Elena acum a zis ca nu e loc de scuze!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Sebi: Zannidache nu vorbi de astea ca tu la fiecare punct pierdut ai ceva de obiectat! Ca m-am impiedicat, ca daca ajungeam il spargeam! La orice punct pe care-l pierzi numai scuze cauti! Nu vorbi de scuze ca esti numarul unu la scuze dintre noi! Toti, dar nu spune ca putine persoane, ca tu esti capitan la chestia asta cu scuze!

Zanni: Ma plang?

Sebi: Da, toata competitia asta ai facut!

Citeste si: Sebastian Chitoșcă, mesaj important în consiliul de nominalizare: „Am așteptat foarte mult acest moment...” Ce a spus Faimosul?

Citeste si: SURVIVOR ROMANIA 2021. S-a rupt lantul de iubire dintre Zanni si Sebastian Chitosca. Cum au ajuns cei doi Faimosi la cutite pe ultima suta de metri pana la Marea Finala