Sechestrata de un proxenet, gonita de parinti. Poveste cutremuratoare a unei fete de 17 ani care a sunat la 112

Autor: L.S.
Actualizat: 01 sep 2020, 06:25

Vineri, 26 iulie 2019, când întreaga țară era conectată la cazul Caracal, pentru că procurorii îl reținuseră pe Gheorghe Dincă și descoperiseră restul de oseminte ale Alexandrei, la serviciul 112 a sunat încă o fată, care a reclamat că e sechestrată în București și silită să întrețină relații sexuale pe bani.

Mihaela* le-a povestit procurorilor cum, vreme de o săptămână, a fost obligată să se culce cu bărbați într-o casă de pe strada Mircea Vulcănescu, în zona Gării de Nord, acolo de unde au și recuperat-o polițiștii de la “Crimă Organizată”, care l-au ridicat pe Șerban Ion, un bărbat cunoscut ca proxenet.

Cazul a luat un curs neașteptat.

După audieri, Șerban Ion a fost eliberat, iar Mihaela a ajuns la centrul de plasament Pinochio, din sectorul 1.

După ce au salvat-o, cei de la DIICOT l-au audiat și l-au eliberat pe Șerban Ion, proxenet, crezând că vor ajunge la unii mai mari. Dar n-au ajuns”, susțin surse judiciare. “E o fată model, având în vedere prin ce a trecut”, o descriu psihologul și directorul centrului Pinochio, unde fata este acum adăpostită, înainte de a fi dusă înapoi în județul Cluj, de unde e de loc.

Când reporterii ziarului Libertatea au vorbit cu tatăl și cu sora ei, care locuiesc într-o comună din județul Cluj, au descoperit o familie care dă vina pe minoră și care nu vrea să o mai primească acasă!

Tatăl spune despre fata sa că “ se ocupa cu prostituția. A fost invitată de cineva de aici din sat, de o țigancă, Aurora, care voia să o vândă la niște țigani care se ocupă cu trafic, din Huedin”.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe de altă parte, poliția din sat susține că nu știe ca fata să fi fost implicată în activități de prostituție.

După ce, pe 26 iulie, fata a sunat la 112, operațiunea de salvare a fost condusă cu discreție, doar Pro TV și site-ul știripesurse.ro au reușit să prindă o știre. Ceea ce s-a întâmplat mai departe este o surpriză pentru că arată confuzia unui sistem și a unei societăți în care, orice ar face, victima minoră este vinovată.

Fata are 17 ani și este dintr-o comună din județul Cluj.

După apelul la 112, a durat sub o oră până când polițiștii au găsit-o.

" Au luat casă cu casă zona indicată de lângă Gara de Nord. Era speriată. L-au ridicat și pe Șerban Ion, un cunoscut proxenet. Operațiunea de salvare a fost o reușită"

Fata a fost recuperată dintr-o casă de pe strada Mircea Vulcănescu, aflată într-o curte comună în care sunt 9 imobile.

În funcție de cine o spune, povestea oscilează, dar ea are elemente comune, de o duritate extremă: o fată de 17 ani, găsită în zona proxeneților, cu unul dintre ei în casă și cu o familie care o judecă și refuză să o primească înapoi acasă!

citeste continuarea pe libertatea.ro

Citeste si: Gheorghe Dincă stie tot ce apare in presa. Criminalul din Caracal are televizor in celula si e la curent cu toate stirile

Citeste si: Consiliul Naţional al PNL se întruneşte astăzi, iar la şedinţă participă şi preşedintele Klaus Iohannis

Citeste si: Raju si Jador, la un pas de bataie! "Cine esti tu sa imi bagi vorbe in gura?" Afla ce anume a declansat scandalul dintre cei doi concurenti si pana unde s-a ajuns, MAINE, intr-o noua editie "Puterea dragostei", de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D!

 

Taguri: