Secret Santa la birou și cadourile personalizate

Author: B.M.
Actualizat: 25 nov 2020, 07:30

Deja cum se anunță temperaturi mai scăzute, ne gândim la sărbătorile de iarnă.

Chiar dacă mai durează ceva timp până să vină mult așteptatul concediu de Crăciun, o modalitate modernă ce revoluționează oferirea cadourilor este Secret Santa. Deoarece la birou sunt suficienți colegi pentru a induce acea stare de suspans, oferirea diverselor cadouri ca și Secret Santa, este des întâlnită în corporații.

Pentru cei care nu sunt de mult timp în firmă și nu știu exact ce să ofere, ideea unui cadou corporate personalizat se dovedește o soluție ideală. Ca și embleme ale domeniului business sunt agendele. Este de preferat totuși, ca un asemenea cadou să nu dea impresia de banal. Mai mult decât atât este importantă și calitatea acestui obiect. La Pintexim Fabrica de Papetărie se regăsesc diverse variante de agende de calitate ce se pot personaliza la cerere.

Ce înseamnă Secret Santa?

Acest obicei este preluat din occident și se referă la minunata tradiție de a împărți cadouri de Crăciun într-o manieră originală. Regulile jocului sunt simple. În principiu, numele participanților sunt scrise pe bilețele, ulterior fiind amestecate într-o cutie. Fiecare dintre participanți trebuie să extragă un bilet, iar numele va fi ținut secret. În acest mod nimeni nu trebuie să știe de la cine primește cadoul.

Cadouri personalizate de Secret Santa

Cu siguranță acest obicei este practicat de ceva ani și în România, deci alegerea cadoului devine destul de dificilă. Pentru cei care își doresc să ofere ceva original, cadourile personalizate sunt o opțiune demnă de luat în considerare. Indiferent de context, personalizarea este în trend deoarece denotă atenție, o preocupare specială și un timp alocat atenției spre destinatar.

Într-un mediu business cadourile oricum se cer a fi alese cu atenție deoarece este un mediu profesional în care se cere seriozitate. Prin urmare este recomandat ca obiectul să fie util și elegant în același timp. Pintexim Fabrica de Papetărie propune o serie de articole practice în orice birou, la care se adaugă efectul personalizării. Astfel, în catalogul magazinului menționat se regăsesc pixuri, agende, calendare și alte articole personalizate.

Un mesaj bine ales și un cadou util ce facilitează munca la birou vor da cu totul alte valențe acestui gest. Dacă în anii trecuți, cele mai multe cadouri oferite erau doar obiecte de decor, în acest an, se mizează pe utilitate și amprenta originalității.

Agendele personalizate sunt ideale deoarece oricine le folosește, mai ales că asemenea cadouri sunt oferite înainte de a începe un nou an calendaristic ce presupune noi task-uri de îndeplinit. Pentru a nu da greș este de preferat ca învelișul coperților să fie calitativ și detaliile de pe pagini să fie structurate conform job-ului.

La Pintexim Fabrica de Papetărie, coperțile se regăsesc într-o varietate de nuanțe. Acestea pot include un atlas, calendar, pagini datate și file policrome.

Din rândul alegerilor excelente fac parte și agendele de mici dimensiuni, ideale pentru a le purta în orice geantă. Varietatea de opțiuni trebuie raportată la stilul de a fi al destinatarului. Pe https://www.pintexim.ro/, cei interesați găsesc agende personalizate simple, office sau elegante ce oferă un plus de rafinament prin accentele argintii imprimate.

 

Taguri: