Secretara Gülin din productia "Doctorul minune", aniversare de pomina! Ce surpriza i-au pregatit colegele sale din serial! Cum au fost surprinse Nazli, Acelya si Beliz!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 10 sep 2021, 15:36
video Foto(6)

Merve Bulut care da viata personajului Gulin in serialul "Doctorul minune", a implinit de curand o frumoasa varsta si a fost sarbatorita de colegele sale de breasla.

Merve Bulut are doar 34 de ani si noua ani de experienta in domeniul actoriei, insa a reusit sa captiveze publicul din Turcia si din strainatate cu talentul ei desavarsit si cu frumusetea si dezinvoltura sa. In luna iulie celebra actrita a implinit cei 34 de ani si a fost sarbatorita de cele mai bune prietene si colege de breasla, cele alaturi de care a jucat in cel mai recent proiect, serialul "Doctorul minune".

Publicul din Romania a cunoscut-o pe carismatica actrita de curand, odata cu evolutia sa din productia fenomen, "Doctorul minune", difuzata la Kanal D, de luni pana vineri, de la ora 20:00.

Secretara Gülin din productia "Doctorul minune", aniversare cu suprize!

Merve Bulut s-a nascut in anul 1987, in orasul Kocaeli, intr-o familie modesta cu origini turcesti. Merve Bulut a urmat studiile Facultatii de Teatru si Film in cadrul Universitatii din Istanbul, iar in anul 2012 a fost cooptata in primul ei proiect de televiziune, in serialul "Uçurum", care i-a adus

un prim pas catre cariera de succes din prezent. Au urmat alte cateva roluri importante ce au insemnat mult pentru ascensiunea sa profesionala. In anul 2019 a acceptat provocarea de a juca in serialul fenomen "Doctorul minune", alaturi de mari actori ai Turciei, in care a avut multe lucruri de invatat de-a lungul celor doi ani de filmari. Aceasta a interpretat rolul secretarei Gulin, ce a incantat publicul.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Desi a cunoscut doar de cativa ani gustul celebritatii, Merve Bulut a reusit extrem de rapid sa capete notorietate si in mediul online, unde are deja peste 6000 de urmaritori in cativa ani de cand are contul deschis.

Citeste si: Primele imagini de pe platourile de filmare ale serialului Doctorul minune! Ce fac actorii in pauzele dintre filmari

De curand, celebra actrita a implinit varsta de 34 de ani si a fost luata prin surprindere de colegele sale din serialul "Doctorul minune", care au interpretat rolurile Nazli, Acelya si Beliz. Acestea i-au pregatit o surpriza inedite, o cina intre prieteni si un tort delicios.

Merve Bulut a tinut sa le impartseasca si fanilor sai momentele frumoase traite alaturi de prietenii sai si a publicat cateva imagini sugestive.

Citeste si: Cati ani au actorii din serialul Doctorul minune in viata reala? Uite ce diferenta uriasa este intre personaje si actori

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.