Secretara-şefă a Universităţii de Medicină Carol Davila din Bucureşti, dispărută în cursul zilei de miercuri, a fost găsită moartă într-un lac din Capitală. Femeia ar fi lăsat mai multe mesaje de adio

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 18 sep 2024, 21:22

Matei Vali Cătălina a fost dată dispărută.

Sursa: Facebook: Cătălina Matei

Secretara-șefă a Universității de Medicină din București a fost găsită moartă într-un lac din Capitală. Femeia a fost dată dispărută în cursul zilei de miercuri, 18 septembrie.

Update: Secretara-șefă a Universității de Medicină și Farmacie "Carol Davila", Matei Vali Cătălina, a fost descoperită fără viață într-un lac din București, după ce fusese declarată dispărută mai devreme în aceeași zi, notează observatornews.ro. Poliția a desfășurat căutări extinse, iar primele indicii sugerează că femeia ar fi trimis fiului ei mesaje de adio înainte de tragedie. Din nefericire, tânărul nu a putut să le vadă la timp, deoarece avea telefonul închis.

Polițiștii au demarat o anchetă în acest caz.

"În urma activităților desfășurate de către polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București- Serviciul Investigații Criminale Sector 2, femeia, în vârstă de 43 de ani, care a fost dată dispărută în cursul zilei de astăzi, a fost găsită fără viață, într-un lac din Capitală", a fost anunțul făcut de autorități.

Știrea inițială

Matei Vali Cătălina, secretara-șefă a Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila din București, este căutată intens de autorități după ce a fost raportată ca dispărută.

Citește și: Doi băieți gemeni în vârstă de doar 15 ani, din Târgu Jiu, au plecat la școală și au dispărut în mod misterios. Părinții îi caută disperați

Secretara-șefă a Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila a dispărut

Potrivit digi24, Poliția Capitalei a fost sesizată pe 18 septembrie 2024, în legătură cu dispariția acesteia, după ce femeia de 43 de ani a plecat de la domiciliul ei din Sectorul 2 în cursul dimineții și nu s-a mai întors.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Citește și: L-ai văzut? Daniel a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Polițiștii din Sibiu fac apel la populație

Conform informațiilor furnizate de Poliția Română, ultima dată când a fost văzută, Matei Vali Cătălina purta un pulover gri, pantaloni bleumarin și adidași albi. Aceasta are o înălțime de 160 cm și cântărește aproximativ 60 de kilograme.

Căutările au fost extinse la nivel național, iar polițiștii fac apel la populație pentru orice informații care ar putea ajuta la localizarea ei. Persoanele care au văzut-o sau dețin detalii relevante sunt rugate să contacteze urgent Poliția Capitalei la numărul unic de urgență 112.

Dispariția acesteia a stârnit îngrijorare, având în vedere poziția sa importantă în cadrul Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila, iar ancheta este în desfășurare pentru a stabili circumstanțele acestei dispariții.