Secretele actorului Cihan Şimşek, Ogulcan din serialul "Totul pentru familia mea"

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 30 aug 2024, 14:21

Actorul este un bun dansator si nu rateaza niciun meci al echipei Fenerbahçe

Cihan Şimşek face parte din tanara generatie de actori ai Turciei care a pus cinematografia din tara sa pe harta divertismentului mondial. Telespectatorii Kanal D i-au descoperit talentul actoricesc in rolul tanarului Ogulcan Eren pe care il interpreteaza in serialul "Totul pentru familia mea", un tanar optimist, amuzant si un bun prieten si confident pentru cei din jur.

Citește și: Episod exploziv în această seară: "Totul pentru familia mea", de la 20:00, la Kanal D

Secretele actorului Cihan Şimşek, Ogulcan din serialul "Totul pentru familia mea"

Productia" Totul pentru familia mea" a reunit in cele patru sezoane o echipa intreaga de actori si tehnicieni, producatori, scenaristi, regizori, formandu-se o adevarata atmosfera de familie si in afara scenelor pe care le vedem difuzate pe micul ecran. Cihan Şimşek a legat prietenii stranse cu toti colegii sai, insa cel mai mult se distreaza cu Halit Özgür Sarı si Cüneyt Mete.

Intr-o perioada mai aglomerata a filmarilor, tanarul actor a 'reusit chiar sa adoarma in backstage, inainte de a filma o scena, iar echipa l-a lasat sa se odihneasca pana a doua zi.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum i-a spus Mihai Albu fiicei sale despre boala nemiloasă cu care s-a confruntat? Momentul în care a ales să îi spună adevărul. „S-a panicat, mi-a spus să mă fac bine.”

Citește și: Naci îi promite lui Han că nu îi va spune lui Inci despre faptul că a fost închis în subsol. Urmărește episodul 48 al serialului “Vinovați de iubire” online live, în această seară

Daca viata profesionala a lui Cihan Şimşek este una cu un palmares impresionant de seriale si filme de lung metraj pana la cei 32 de ani ai sai, actorul este foarte discret cu viata sa privata.

S-a nascut in Bad Säckingen, Germania si are doua surori, insa recunoaste ca a fost rasfatatul familiei, fiind singurul baiat. A avut o copilarie fericita si isi aduce aminte cu placere si acum de ciocolatele aduse de bunica sa din Germania sau de soldateii de plumb pe care ii conducea prin "lupta"ca un adevarat general. Iubeste sportul si este fan declarat al echipei Fenerbahçe si nu rateaza niciun meci. Mai mult, Cihan Şimşek este convins ca poarta noroc echipei sale pentru ca pana acum nu s-a intamplat ca aceasta sa piarda un meci atunci cand a fost  prezent in tribunele stadionului
Saraçoğlu.

Se caracterizeaza avand o memorie exemplara si "dragalasenia" unui canar. Tanarul actor s-a casatorit anul trecut cu Sinem Deniz si recunoaste ca este un romantic, cele mai dese emoticoane pe care i le trimite sotiei sale fiind un trandafir si un sarut. Dincolo de talentul actoricesc, Cihan Şimşek mai are un talent mai putin cunoscut; este un dansator desavarsit.

Nu ratati in aceasta seara un nou episod din serialul "Totul pentru familia mea", difuzat de la ora 20.00,

la Kanal D.