Secretele intunecate ale lui Beyonce! Ce era obligata sa faca de catre tatal ei in timp ce canta

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 20:25

Beyonce este astazi una dintre cele mai apreciate si mai bine cotate artiste din lume, insa nu toata lumea i-a aflat chiar toate secretele.

N-a ajuns la urechile tuturor informatia ca, inainte sa devina celebra, artista era obligata de tatal ei sa alerge ZILNIC cate 2 kilometri si sa cante in acelasi timp pentru a-si creste rezistenta. Iata ca anii au trecut, munca ei a dat roade, iar in anul 2006, a fost cea care a introdus cuvantul “Bootylicious” in dictionarul Oxford English, cu definitia de: femeie atragatoare, cu forme. Poate parea greu de crezut, dar diva este innebunita dupa biscuitii Oreo si dupa pizza, placeri vinovate pe care si le satisface in fiecare duminica.##VIDEO143975##

In plus, Queen Bee este obsedata de numarul 4. Ziua ei de nastere este pe 4 septembrie, a sotului pe 4 decembrie, aniversarea casatoriei lor pe 4 aprilie, iar cel de-al patrulea ei album se numeste tot… 4! Daca tot l-am amintit pe Jay Z, aflati ca cei doi au vorbit UN AN de zile la telefon inainte ca rapperul sa-si faca curaj sa o invite la o prima intalnire.

In prezent, cei doi au o fetita de toata frumusetea, insa putini stiu ca inainte sa devina mama, Beyonce a pierdut o sarcina, lucru care a afectat-o enorm.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.