Secretul Andreei Mantea pentru o siluetă perfectă. Cum se menține vedeta

Autor: Diana Bostan

Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii ”Casa iubirii”

Sursa: Instagram: Andreea Mantea

Andreea Mantea a împărtășit cu urmăritorii secretul siluetei sale perfecte. Iată ce a dezvăluit vedeta Kanal D pe Instagram!

Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii ”Casa iubirii”, a dezvăluit recent secretul din spatele siluetei sale într-o postare pe InstaStory. Cum se menține vedeta Kanal D în cea mai bună formă?

Vedeta Kanal D a dezvăluit secretul siluetei sale

Andreea Mantea este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare din România, aceasta fiind apreciată atât pentru talentul și carisma sa, cât și pentru felul în care arată.

Recent, vedeta Kanal D le-a dezvăluit fanilor cum își menține silueta de invidiat în ciuda unui program încărcat.

Citește și: Andreea Mantea, anunț important despre eliminare! Cine a fost desemnat favoritul săptămânii în Gala din 9 iunie! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul concurenților din Casa iubirii

Prezentatoarea a subliniat că nu se bazează doar pe suplimente pentru a-și menține greutatea, ci că adoptă un stil de viață activ și o alimentație sănătoasă.

În fiecare dimineață, Andreea își începe ziua cu exerciții fizice, adaptându-se în funcție de timpul și posibilitățile sale. De asemenea, ea își monitorizează atent alimentația, evitând alimentele procesate și optând pentru ceaiuri, suplimente, vitamine și minerale care îi susțin sănătatea și bunăstarea.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

„Nu, nu am slăbit doar de la suplimente.

În fiecare dimineață fac mișcare. Așa cum știu, așa cum pot. Și da, încerc să nu mănânc toate prostiile. Dar da, beau litri de ceaiuri, iau suplimente, vitamine și minerale!”, a scris Andreea Mantea, într-o postare făcută în secțiunea InstaStory.

De ce afecțiune suferă Andreea Mantea

În cadrul interviului cu Bianca Iordache, Andreea Mantea a dezvăluit cum se simte după o bună perioadă de când a renunțat la tratamentul pentru boala autoimună și la regimul alimentar strict.

Citește și: Andreea Mantea, mărturisiri uluitoare despre afecțiunea de care suferă de mulți ani: „Decât o viață lungă și chinuită, mai bine o viață scurtă”. Cum se simte vedeta de când a renunțat la tratament

Prezentatoarea de la „Casa iubirii” a mărturisit că s-a săturat să ducă o viață plină de reguli și restricții, impuse de problemele de sănătate cu care se confruntă, așa că a decis să ia decizia radicală de a renunța din a-și ține boala sub control.

„Cred că am obosit și am zis «Stop, ce o fi, o fi». Ai voie să mănânci doar anumite lucruri, ai voie să bei doar anumite lucruri, trebuie să iei nu știu câte pastile, trebuie să-ți faci analizele o dată la nu știu cât timp și am zis «Nu». Am zis: «Eu nu am nicio boală autoimună, eu sunt sănătoasă, eu mănânc ce vreau, eu fac ce vreau și nu iau nicio pastilă»”, a

povestit Andreea Mantea, la „Play IT”.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?