Secretul Angelinei Jolie. Cum se păstrează tânără frumoasa actriță

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 01 mar 2024, 21:40
Secretul Angelinei Jolie. Cum se păstrează tânără frumoasa actriță
Sursa: Facebook Angelina Jolie

Angelina Jolie este una dintre cele mai cunoscute actrițe din lume, dar și una dintre cele mai frumoase femei, iar acesta este secretul frumuseții ei.

La aproape 48 de ani, Angelina Jolie are o înfățișare pe care toată lumea o apreciază și invidiază. Iată care este secretul ce o ajută pe celebra actriță să rămână tânără.

Citește și: Cu cine se iubește Brad Pitt după divorțul de Angelina Jolie. Este fosta soție a unui actor celebru

Cum își păstrează Angelina Jolie tinerețea

Angelina Jolie este una dintre cele mai apreciate și cunoscute actrițe din întreaga lume, iar faima acesteia a început încă din adolescență, atunci când a început să joace în diferite producții cinematografice. Deși și-a petrecut ultimii peste 30 de ani în ochii publici, fanii acesteia o admiră pentru aspectul ei care pare că nu se schimbă cu trecerea timpului.

De-a lungul anilor, frumusețea aparte a actriței i-a adus locul pe cele mai frumoase liste de femei, ceea ce creează o presiune mare pentru ea să arate bine.

Angelina Jolie a dezvăluit care este secretul din spatele tinereții sale, iar cel mai important sfat este folosirea cât mai frecventă a cremei solare. Ocazional face tratamente cu laser pentru a scăpa de cearcănele de pe față, însă are și câțiva pași în rutina zilnică pe care fiecare persoană îi poate realiza.

Actrița nu uită niciodată să se demachieze în fiecare seară, iar atunci când pleacă în călătorii, nu uită niciodată să ia cu ea un antioxidant fără substanțe chimice și dischete de acid glicolic care îi ajută să-și mențină porii curați, să pară mici și

să uniformizeze decolorarea. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Asemănare izbitoare între Hilal Altinbilek și Angelina Jolie. Actrița din „Mă numesc Zuleyha” este copia fidelă a vedetei de la Hollywood

Rutina zilnică a Angelinei Jolie

Rutina zilnică a actriței începe cu un mic dejun alături de cei mici, înainte de a merge pe platourile de filmare.

Angelina Jolie și-a schimbat drastic obiceiurile alimentare, deoarece nu obișnuia să ia micul dejun, însă acum, cea mai importantă masă a zilei este formată din nutrienții bogati în proteine ​​și săraci în carbohidrați.

Meniul Angelinei constă din carne roșie sau pește aburit cu legume, precum și fructe proaspete și sucuri naturale, iar shake-urile nu lipsesc din dieta ei. Deși a început să își schimbe dieta, Angelina Jolie nu a uitat să integreze și antrenamentele în rutina ei zilnică. 

După micul dejun, actrița practică yoga și făcând genuflexiuni, tracțiuni, bucle pentru bicepși, lungi și alte mișcări. Aceasta alege să relizeze un antrenament pe intervale de mare intensitate pentru a arde mai multe calorii mai repede. Pe lângă exercițiile pe care le face la sală, Angelina Jolie face antrenament cu arme, inclusiv luptă cu sabia, arte marțiale și scufundări. 

Citește și: Cine este Giorgiana Matei, supranumit si "Angelina Joile" de la SMURD! Românca a fost inclusă în Atlasul Frumuseţii

 

Taguri: