Secretul bine pazit al Dianei Dumitrescu: cine este de fapt iubitul actritei?

Autor: A.M.
Actualizat: 28 sep 2020, 23:50

Dupa ce a divortat de Ducu Ion, actrita Diana Dumitrescu a intrat in vizorul presei si nici pana in ziua de azi nu a iesit!

Nu trece zi faca sa nu fie vizata in vreun articol. S-a scris ca s-ar fi logodit cu actorul Aureliu Surulescu, ca Vladimir Draghia ii da tarcoale si ca Florin Ristei este cel alaturi de care va petrece de Paste. Care e adevarul?

Viata personala a Dianei Dumitrescu a ajuns sa fie unul dintre cele mai discutate subiecte mondene ale momentului. Toata lumea vrea sa stie cine e noul ei iubit!

Nebunia a pornit de la stirea cum ca frumoasa blonda s-ar fi logodit cu actorul Aureliu Surulescu! Prietena ei, Tily Niculae a dat-o in vileag cand

a postat pe Facebook poze cu ei doi, alaturi de mesajul “A cerut-o! Sa fie intr-un ceas bun!”        

Se pare ca cei doi au mai iesit impreuna, dar la cel mai recent eveniment, Gala Premiilor Gopo, Diana a venit insotita de o prietena iar Aureliu s-a afisat cu Maria Dinulescu. ##VIDEO135723##

In acea seara, e posibil sa se fi produs o diversiune bine calculata caci Aureliu statea intr-o parte a salii, Diana in alta iar Maria nu prea isi gasea locul.
Vom vedea daca se infiripa ceva. Se pare ca un alt barbat ar mai fi pe lista ei.

O postare de pe Facebook a Dianei in care a dat de inteles ca a iesit cu iubitul, mai exact cu artistul Florin Ristei, lasa loc de interpretari. Pana si de Paste cica nu va fi singura!

Ce-i mai place sa se joace cu vorbele! Dar stiti cum e: fara foc nu iese fum asa ca abia asteptam sa se confirme daca are o relatie cu Aureliu, cu Ristei sau cu cel mai apropiat coleg de scena.
Poate Vladimir Draghia? Ce? N-ati observat ca retelele lor de socializare sunt pline de poze cu ei doi?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”