Secretul care face ca prajiturile de casa sa fie pufoase!
Daca vrei ca prajiturile pe care le prepari pentru musafirii pe care i-ai invitat la masa de Craciun sa fie "pufoase", imbietoare, tine cont de câteva sfaturi simple.
Pentru asta, trebuie sa fii atenta in primul rand la praful de copt sau la bicarbonatul de sodiu pe care il folosesti.
Acestea fac prajiturile "pufoase", astfel ca tebuie sa fie de buna calitate, in termenul de valabilitate si in cantitatea exacta.
Daca folosesti prea mult praf de copt poti obtine, dimpotriva, prajituri deloc "pufoase".
Un truc bun este testarea bicarbonatului de sodiu in putina apa fierbinte. Daca nu produce bule in apa, inseamna ca a expirat.
Citeste aici continuarea!
Pentru asta, trebuie sa fii atenta in primul rand la praful de copt sau la bicarbonatul de sodiu pe care il folosesti.
Acestea fac prajiturile "pufoase", astfel ca tebuie sa fie de buna calitate, in termenul de valabilitate si in cantitatea exacta.
Daca folosesti prea mult praf de copt poti obtine, dimpotriva, prajituri deloc "pufoase".
Un truc bun este testarea bicarbonatului de sodiu in putina apa fierbinte. Daca nu produce bule in apa, inseamna ca a expirat.
Citeste aici continuarea! Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?
Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”