SECRETUL celor doi copii ai ducesei Kate!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 sep 2020, 16:00

Am pus sub lupa fotografiile cu printesa Kate Middleton dupa cele doua nasteri si va spunem acum un secret pe care nu-l mai stie nimeni.

La Casa Regala Britanica nici macar paturica bebelusului nu se arunca, ci se recicleaza. Iat-o pe Kate la iesirea din maternitate dupa prima nastere, in iulie 2013 cu printul George in brate. Observati paturica, da? Iar acum, se pare ca aceeasi paturica o inveleste si pe mica printesa, nascuta recent.

Cat despre Kate, pe masura ce naste tot mai frumoasa e. Daca dupa prima experienta de gen parea putin ravasita si afisa o burta proeminenta, semn ca a luat cateva kilograme in plus, dupa a doua nastere, ducesa de Cambridge a uimit pe toata lumea.

La doar 12 ore dupa ce a adus pe lume printesa, Kate afisa o forma impecabila, iar burta nu era vizibila.##VIDEO138432##

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In plus, semn ca toata lumea astepta cu sufletul la gura aparitia lui Kate cu mica printesa in brate, iata cum s-au aranjat jurnalistii cu multe ore inainte de

anuntarea nasterii. Fiecare fotograf si-a instalat cate o scara in fata spitalului! La inceput au fost putini, dar treptat locul s-a aglomerat teribil si zeci de cameramani si fotografi au incercat sa obtina cadrul perfect!

 

Taguri: