Secretul Cenusaresei: cum asortezi pantofii cu rochia, pentru a cuceri printul!

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 09 oct 2018, 13:13
video Foto(4)

Chiar crezi ca diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei femei? Noi credem ca pantofii sunt!

Ei ne completeaza tinutele, ne alungesc silueta si sunt disponibili in atat de mult modele incat niciodata nu poti considera ca ai destule perechi! In plus, pantofii potriviti ne pot face sa stralucim, la propriu si sa ne simtim ca si cand am fi modele pe cele mai importante podiumuri ale lumii. Stii, insa, care e secretul Cenusaresei si cum a reusit sa-l cucereasca pe print? Nu a facut mare lucru, doar a stiut cum sa isi asorteze pantofii cu rochia!

Pantofii ”Peep toes” (cu varful decupat)

Cel mai important detaliu pe care trebuie sa ti-l amintesti atunci cand te gandesti cum sa porti o pereche de pantofi stil ”Peep toes” este ca acestia sunt pusi in evidenta atunci cand lasi la vedere cat mai multa piele! Nu vrem sa spunem ca trebuie sa ii porti cu costum de baie, ci ca sunt foarte potriviti pentru rochiile scurte! Deci, daca iti plac acesti pantofi decupati, comanda deci rochii de seara online, pana la linia genunchilor. 

Pantofii stiletto 

Daca exista o categorie de pantofi care starneste controverse printre reprezentantele sexului frumos, atunci cu siguranta ca vorbim despre stiletto. In timp ce unele dintre noi nu ii agreaza din cauza faptului ca nu sunt tocmai cea mai comoda incaltaminte, altele ii adora pentru ca sunt extrem de chic! De orice parte a barierei te-ai afla, important este sa stii ca acestia sunt elemente statement pentru garderoba oricarei fashioniste. Ei se potrivesc foarte bine cu rochiile de seara conice, scurte sau midi. Este de evitat sa ii porti cu rochii foarte lungi, mai ales daca modelul lor este de asa natura incat sa lasa descoperit varful ascutit al acestor pantofi. 

Pantofii cu toc mic 

Te numeri printre acele femei care ar alege oricand o pereche comoda de tenisi in locul unei perechi de pantofi cu toc? Asta nu inseamna ca nu sunt si situatii in care chiar nu ai cum sa eviti purtarea tocurilor! Exista o varianta foarte buna si pentru tine, anume pantofii cu toc mic. Acestia sunt potriviti mai degraba pentru tinutele de birou, dar pot fi asortati si cu rochiile de seara de lungime scurta sau midi. 

Pantofii stil Pumps (escarpieni)

Pantofii stil Pumps se mai numesc si escarpieni si nu difera foarte mult de cei stiletto. De fapt, ambele tipuri de pantofi cu toc sunt foarte inalti, sunt modele clasice si elegante, doar ca pantofii Pumps au tocul mai gros decat al celor stiletto. Acestia se potrivesc atat cu rochiile lungi cat si cu cele scurte, fiind o alegere potrivita indiferent de croiul rochiei.  

Pantofii cu barete ”T”

Un alt model ideal pentru a fi purtat cu orice tip de rochie sunt pantofii cu barete ”T”. Avantajul acestui tip de incaltaminte este ca ofera o mai mare stabilitate piciorului, motiv pentru care sunt alesi, de cele mai multe ori, de concurentele competitiilor de dans. 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.