Secretul frumusetii actritei Neslihan Atagul! "O data sau de doua ori pe saptamana folosesc..."

Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 19 iul 2017, 15:34

Neslihan Atagul actrita care interpreteaza pe Nihan in serialul “Dragoste infinita” este una dintre cele mai frumoase actrite din Turcia.

Neslihan Atagul a dezvaluit ritualul zilnic de frumusete cat si modul in care isi ingrijeste parul.

“Voi incepe prin a va spune ca daca nu ma demachiez seara, oricat de obosita aş fi, nu pot sa adorm! Dimineata folosesc intotdeauna o crema intens hidratanta, cu actiune pe toata durata zilei. Seara, inainte de culcare, dupa ce ma demachiez, aplic o crema antirid care contine vitaminele A si E.

O data sau de doua ori pe saptamana folosesc o masca cu minerale pentru fata. De asemenea, saptamanal, indepartez celulele moarte de pe fata si de pe corp prin gomaj sau scrub”, a declarat Neslihan Atagul.

Reporter: Ai un par foarte frumos. Cum il intretii?

Neslihan Atagul: Folosesc de cand ma stiu o perie din par natural, care nu electrizeaza, nu agata si nu rupe firul de par.

Cand ma spal pe cap, folosesc intotdeauna o masca de par pe baza de ulei de masline.

R: Cand mergi la shopping, alegerile vestimentare sunt in functie de trenduri sau de ceea ce iti sta bine?

Neslihan Atagul: Incerc sa imbin cele doua aspecte.

R: Care este culoarea preferata?

Neslihan Atagul: Nu am o singura culoare preferata. Vara prefer albul si toate nuantele de albastru. Pentru tinutele de seara, ador sa port negru, pentru ca este elegant, si rosu intens, pentru ca exprima pasiunea. Sunt „Leoaica”, iar semnul meu zodiacal este sinomim cu focul si pasiunea.

R. Cine a fost primul tau mentor in materie de frumusete?

Neslihan Atagul: Mama mea. Ea m-a invatat ce inseamna bunul gust, eleganta, feminitatea. Ea insasi este adepta ideii ca o femeie atrage prin atitudinea si eleganta, nu neaparat prin haine scumpe.

R. Ce obiect vestimentar si accesoriu ti se par indispensabile?

Neslihan Atagul: Jeansii si ochelarii. Primii – pentru ca ritmul vietii urbane impune rapiditate si mobilitate, iar blugii sunt cei care fac fata cu brio acestor cerinte.

Ochelarii – pentru ca vara chiar nu pot trai fara ei!