Secretul Irinei Loghin pentru un somn odihnitor: "Îmi dă un somn liniştitor!"

Author: Diana Tilă
Actualizat: 25 mar 2024, 00:50

Secretul Irinei Loghin pentru un somn odihnitor

Sursa: Facebook Irina Loghin

Irina Loghin le-a dezvăluit fanilor secretul pentru un somn liniștit. Iată ce a declarat artista.

Irina Loghin este una dintre cele mai cunoscute și iubite cântărețe de muzică populară din România. Recent, celebra artistă a dezvăluit că are un truc care o ajută să aibă un somn odihnitor.

Citește și: Sărbătoare mare în familia Irinei Loghin! La doar trei zile de la operația de hernie, artista a cântat la botezul nepoatei sale

Secretul Irinei Loghin pentru un somn odihnitor: "Îmi dă un somn liniştitor!"

Irina Loghin a mărturisit ca are un truc la care apelează pentru a avea un somn odihnitor și liniștit. Artista a dezvăluit că își face o pernă din pânză de bumbac, în care pune flori de lavandă sau de tei, atunci când este vremea lor.

„De-abia am aşteptat să înflorească, pentru că eu o folosesc des şi mă ajută extraordinar de bine la somn. Fac o pernă din pânză de bumbac, pun floare de lavandă înăuntru şi o aşez aproape de perna pe care dorm noaptea. Îmi dă un somn liniştitor, e nemaipomenit! Şi cu cele de tei la fel, mai ales că acum e vremea lor. Sunt zile frumoase! Când eram la ţară aveam pădure de tei aproape de casă, urcam dealurile, era un miros extraordinar!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Aş dori ca anul acesta să merg din nou, să-mi aduc aminte de copilărie. Culegeam saci de floare de tei! Lavandă era mai rar. Tata, fiind basarabean, punea buruieni din astea pentru ceaiuri, îi plăcea! Lavanda era în prim plan la tata. Era toată curtea parfumată! Îşi dau viaţă, energie, ne îndeamnă să gândim pozitiv, să lăsăm la o parte relele şi necazurile şi să ne bucurăm de aceste minunate flori care vin de la Dumnezeu!”, a explicat cântăreața de muzică populară, într-un clip postat pe Facebook.

Citește și: Irina Loghin, mesajul care i-a îngrijorat pe fani: „Mă trezesc plângând”

Irina Loghin, dieta care o întinereşte

Cântăreața Irina Loghin are o condiţie fizică de invidiat la cei 84 de ani. Artista a dezvăluit că datorită dietei vegetariene nu a fost nevoită niciodată să apeleze la operaţii estetice.

"Mi-aș dori ca lumea să aprecieze foarte mult stilul de viață sănătos, nu știe ce pierd.

Tot răul din organism vine de la alimentație, ce mănânci. Dovadă că a fost un moment în care niște chiftele mi-au lăsat gura apă, dar totodată mi-a venit un miros de ulei încins și am renunțat", îşi aminteşte artista.

"În sufletul meu, mă simt ca la 20 de ani. Dieta vegetariană mă întinereşte şi fizic, şi sufleteşte. Nu aş renunta la acest mod de viaţă pentru nimic în lume", mărturiseşte Irina Loghin, potrivit jurnalul.ro.

Citește și: Irina Loghin: "Nu am o dieta sofisticata, dar ma feresc de grasimi si carne" VIDEO

 

Taguri: