Secretul lui Cătălin Botezatu: Cine este și cum arată fratele lui?

Autor: Elena Padure
Designerul Catalin Botezatu are un frate vitreg

Nu mulți știu că faimosul designer vestimentar Cătălin Botezatu are un frate vitreg care îi seamănă leit.

Designerul vestimentar  Cătălin Botezatu  are un frate vitreg de care nu muți dintre admiratorii lui au aflat. Deși cei doi nu sunt rude de sânge cei doi seamănă foarte bine și se cunosc încă de când erau mici copii. Iată cine este și cum arată fratele mai mic a lui Cătălin Botezatu. 

Cine este fratele vitreg al lui Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu   are un frate vitreg pe nume Alexandru. Cei doi nu păstrează legătura, așa că numele fratelui său nu a intrat în atenția publicului larg. Cei doi se cunosc, însă, de când erau copii.

Fratele vitreg al lui Cătălin Botezatu este în vârstă de 28 de ani, pe când î ndrăgitul jurat de la Bravo, ai stil! are 54 de ani.

În ciuda diferenței de vârstă și a faptului că nu sunt rude biologice, cei doi seamnănă ca două picături de apă.

Chiar mai mult, Alexandru, are un fizic de invidiat și ar putea deveni cu succes model și ar putea oricând să îi calce pe urme fratelui său în cariera de model.

Există zvonuri potricit cărora cunoscutul că designerul român ar avea și un fiu, pe care l-ar fi ținut ascuns de mult timp, pe nume Andrei Iordache, care este și el manechin.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cătălin Botezatu și-a ales moștenitorul! Cui îi va lăsa creatorul de modă averea sa de milioane de euro, prin testament

Ce a declarat Cătălin Botezatu despre fratele vitreg

Alexandru este fiul soției tatălui lui Cătălin Botezatu, Costel Botezatu. Astfel, cei doi nu sunt rude biologice, însă în ciuda acestui fapt au asemănări fizice.

”Îl cunosc pe Alexandru de când era copil, este un băiat bun, dar nu avem tangențe. Ne-am văzut de câteva ori, dar atât, fără să avem o relație apropiată.

Acest băiat este fiul soției tatălui meu, el fiind la a treia căsătorie”, a declarat Catalin Botezatu, potrivit spynews.

Tatăl lui Cătălin Botezatu l-ar fi crescut de mic pe Andrei, iar astfel designerul de modă a avut ocazia să își întâlnească fratele vitreg.

Citeste si: Cătălin Botezatu o critică pe Bianca Drăgușanu: "Exagerează, nu-mi place"

Designerul a dezvăluit faptul că, de-a lungul vieții sale, tatăl lui a avut mai multe iubite și amante, la fel ca și el.

Despre mama ei, Cătălin Botezatu a spus că este o femeie puternică, care l-a educat cu o mână de fier.

Citeste si: Cătălin Botezatu și-a ales moștenitorul! Cui îi va lăsa creatorul de modă averea sa de milioane de euro, prin testament

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.