Secretul lui Fatih este tot mai greu de ținut. Vizionează serialul “O dragoste” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 29 mar 2024, 11:13

Secretul lui Fatih este tot mai greu de ținut

Sursa: Kanal D

Episodul 28 al serialului turcesc “O dragoste” este difuzat la Kanal D vineri, 29 martie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “O dragoste” va fi transmis de marți până vineri de la ora 20:00, pe Kanal D. Iată ce se întâmplă în episodul de azi:

Ce se întâmplă în episodul 28 al serialului “O dragoste”?

Abdullah devine tot mai suspicios în ceea ce privește viața fiului său, așa că decide să îl urmărească, însă ceea ce află îl surprinde cu adevărat.

Fatih își înșală soția cu Aylin, iar Abdullah nu are deloc o părere bună despre această situație și le spune acestor să pună capăt acestei relații. În paralel are loc un plan malefic între Alev și Aylin, astfel încât Doga să afle de infidelitatea bărbatului pe care îl iubește, pentru ca aceasta să aibă custodia copilului și Fatih să rămână cu Aylin. 

Citește și: Doğukan Güngör, care joacă rolul Fatih în serialul „O dragoste”, surprins în cele mai îndrăznețe ipostaze! Iată cum se menține în formă carismaticul actor și cum a fost filmat în sala de fitness

Nursema și Umut se căsătoresc, chiar dacă părinții lui Umut participă la nuntă, aceștia nu sunt acord cu drumul pe care și l-a ales în viață, iar în timpul acestui episod o să aibă loc o altă nuntă, dintre Leman și Kayhan. Nilay bănuiește că Aylin este amanta lui Fatih și merge să vorbească cu ea la reprezentanța auto, însă aceasta o să vadă un moment între Fatih și Aylin ce o face să fie sigură de bănuia ei. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Mai jos puteți urmări promo-ul episodului al 28-lea al serialului vostru preferat “O dragoste”:

Urmărește Video Online subtitrat serialul “O dragoste” pe Kanal D

Serialul „O Dragoste” reprezintă un nou serial pe care postul de televiziune Kanal D l-a pus în atenția publicului. Acest serial iese în evidență cu ajutorul poveștii complexe despre iubire, familie și lupta împotriva normelor sociale. Personajul principal feminin, Doga, este o tânără idealistă de 20 de ani și este jucată de actriță Sila Turkoglu.

Tânăra se îndrăgostește de Fatih, ce este interpretat de Dogukan Gungor, un tânăr educat și carismatic, ce provine dintr-o familie conservatoare. În timp ce cei doi se bucură de o relație serioasă, viața lor este dată peste cap de apariția unei sarcini neplanificate, care va pune la încercare nu doar iubirea lor, ci și valorile și așteptările familiilor lor.

Mama lui Doga este un personaj foarte important al serialului, interpretată de Evrim Alasya.

Kivilcim este o femeie divorțată, atrăgătoare și independentă, cu convingeri puternice despre rolul femeii în societate. Confruntată cu vestea neașteptată a sarcinii fiicei sale, Kivilcim se vede nevoită să navigheze printre propriile convingeri și așteptările sociale pentru a proteja viitorul lui Doga.

Serialul o să pună în atenția publicului conflictele dintre generații și între diferitele stiluri de viață și valori ale familiilor protagoniștilor. Tensiunile cresc odată cu dezvăluirea secretelor și conflictelor din trecutul și prezentul familiilor, moment în care vor ieși la suprafață mai multe evenimente dramatice, dar și conflicte îngropate în trecut.