Secretul neștiut despre părul Mariei Dragomiroiu. Motivul pentru artista reușeste să aibă o podoabă capilară atât de bogată

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 05 sep 2022, 09:28

Maria Dragomiroiu a dezvăluit scretul părului ei lung 

Sursa: Captură KANAL D

Imaginea Mariei Dragomiroriu este una inconfundabilă, având în vedere că interpreta de muzică populară se poate lăuda cu o podoabă capilară demnă de invidiat. Cum a devenit părul lung marca Mariei Dragomiroiu?

Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai iubite interprete de muzică populară din România. De fiecare dată când apare pe scenă, fanii sunt nerăbdători să îi asculte melodiile, dar și să îi admire părul lung și sănătos. Iată în ce perioadă i-a crescut Mariei Dragomiroiu părul și cum a ajuns să fie cunoscută pentru podoaba ei capilară.

Părul lung, marca Mariei Dragomiroiu. Cum a ajuns artista să se mândrească cu o podoabă capilară demnă de invidiat? 

Maria Dragomiroiu este celebră pentru părul ei lung, sănătos și strălucitor, astfel că fanii artistei nu și-o imaginează altfel. Invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Maria Dragomiroiu a dezvăluit că părul i-a crescut foarte mult în perioada celor două sarcini. În timp ce alte femei se plâng în timpul sarcinii de probleme legate de căderea părului sau probleme dentare, totul din cauza lipsei de calciu, Maria Dragomiroiu a dezvăluit că, în cazul ei, lucrurile s-au întâmplat invers și că în sarcină i-a crescut părul foarte mult.

Mie mi-a crescut părul invers decât la toată lumea. Mie mi-a crescut părul cât am fost gravidă cu copiii. Copiii mei sunt născuți la 11 luni și 4 zile distanță unul de celălalt. O femeie pierde calciu atunci când este gravidă, dar eu nu am pierdut calciu, eu am primit calciu și atunci mi-a crescut părul, nu am nicio problemă cu dinții, așa că Dumnezeu asta a vrut pentru mine. 

Prin copiii mei am această imagine cu părul lung, atunci a început să îmi crească. Am avut grijă de el și o să am toată viața, chiar dacă nu mai cânt, nu am să mă despart de el.”, a spus Maria Dragomiroiu în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ulterior, publicul a început să o asocieze pe Maria Dragomiroiu cu părul lung, astfel că acest detaliu a devenit un brand personal.

Citeste si: Maria Dragomiroiu, îndrăgita interpretă de muzică populară, vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Cum își îngrijește Maria Dragomiroiu părul?

Când vine vorba despre îngrijirea părului, Maria Dragomiroiu mărturisește că nu folosește tratamente cosmetice, ci încearcă să facă totul cât se poate de natural. Deși multe persoane ar crede că îngrijirea unui păr atât de lung este o sarcină dificilă, Maria Dragomiroiu spune că, în realitate, lucrurile sunt mult mai simple decât par și că în timpul liber își ține părul prins pentru a-l proteja.

„Eu nu pun nimic pe păr, nu pun ricin, nu pun nimic.

O singură dată am pus, când mi-a căzut. Părul este brandul meu, părul este prietenul meu, adică am foarte mare grijă de el. Nici nu mi se pare greu ceea ce fac eu. Eu tot timpul îl țin strâns, doar când merg pe scenă îl desfac. Părul meu este brand Maria Dragomiroiu, sunt foarte mândră de părul meu și mă simt cel mai bine atunci când lumea mă admiră, când îl țin pe spate. Mulți zic că la vârsta mea nu ar trebui, dar îmi mai pun câte o bentiță, câte ceva, dar nu pot să renunț la astea, nici lumea nu mă vrea decât așa pentru că asta este Maria Dragomiroiu. Așa îmi stă mie bine, asta mă caracterizează și sunt fericită.”, a spus Maria Dragomiroiu.

Citeste si: Maria Dragomiroiu, despre alimentul care o menţine tânără: "O dată pe săptămână. Nu sunt așa de la Dumnezeu, am grijă de mine"

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.