Secretul pe care l-a luat in mormant! Iata la ce anume a recurs Ileana Ciuculete cu putin timp inainte de a muri!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 mar 2017, 09:54

Trecerea brusca in nefiinta a Ilenei Ciuculete a lasat in urma o mare de durere printre oamenii care au iubit-o sau doar au admirat-o, insa acum, la aproape o saptamana de la deces, detalii cutremuratoare ies la iveala despre modul în care a cautat cantareata salvarea.

Potrivit WOWbiz, Ileana Ciuculete a apelat la un expert feng-shui înainte de moarte.
”Ne-am întalnit destul de des şi îmi spuneau ”hai sa vedem ce facem cu feng-shui-ul. Erau interesati sa schimbe energia din casa. Exista nişte reguli stricte, despre plasarea bucatariei, a dormitorului, a vaselor de toalete. Mi-au cerut sfaturi de feng-shui. Vedeti ca mergeti într-o familie bine închegata, dar daca nu are poze prin casa înseamna ca sunt mai mereu plecati, ca nu petrec mult timp împreuna.

Fericirea noastra depinde numai de noi. I-am spus lui Cornel: ”Fiti fericiti. Cu cat eşti mai fericit, cu atat eşti mai fericit.”, a spus expertul în feng-shui, Marian Golea.


De asemenea, specialistul în feng-shui a dezvaluit ca sotul artistei se afla într-o perioada extrem de proasta:
”Fericirea nu este perfecta. Încercati sa maximalizati punctele de fericire şi sa minimizati momentele rele. Exista un punct de compatibilitate între cei doi.
Un om are patru stalpi, unul este cel al partenerilor. Ce era mai rau în cazul lui Cornel e faptul ca fiind în anul Cainelui a avut o energie foarte negativa, Casa Cimitirelor, energia Yin, iar el a primit vestea cea mai proasta, moartea. Atentie, însa. Nu trebuie sa va panicati. Fiecare persoana depinde de momentul din viata în care se afla. Ea era Dragon, cred ca nu se aşteptau la aceasta evolutie.
Ca sa întelegem, ei au avut, anul trecut, energia rea, ceea ce înseamna ca daca pateau ceva rau, se multiplica rapid.”, a mai precizat expertul.


Intrebat cand a vorbit ultima data cu sotul artistei, Marian Golea a dezvaluit ca nu este o luna de zile de atunci.
”Nu cred ca e o luna de zile de cand am vorbit cu Cornel Galeş, dar era singur atunci şi mi-a zis ca vor sa ma cheme la casa.
Singura lui şansa este sa se trezeasca. Altfel, se va autodistruge. Luna viitoare este luna dragonului, Cornel trebuie sa aiba mare grija. Orice ar face, viata merge înainte. Cornel trebuie sa înteleaga asta. Noi nu suntem de acord cu darurile pe care le primim de la oameni care au plecat. Nu vrem energia lor. Exista remedii pentru aceste energii negative. Trebuie sa mergem la medic periodic, nu atunci cand ne doare capul.
E important sa previi decat sa tratezi.”, a mai precizat el.
Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie, dupa ce a fost diagnosticata cu ciroza galopanta, provenit dintr-o hepatita C.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.











 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.