Secretul pentru cea mai buna ciorba de perisoare! Ce sa faci ca sa-ti iasa delicioasa!

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 sep 2020, 22:45

Aceasta reteta de ciroba de perisoare este delicioasa si se prepara cu ingrediente naturale si simple.

Ingrediente:

600 g carne macinata
3 morcovi
2 cepe
1 ardei
200 g de smantana (cel putin 20% grasime)
un fir de pastarnac
o radacina de patrunjel
o telina mica
o gulie mica
6 linguri de orez
2 oua
o rosie mare
o lingurita de paprika dulce
verdeata (patrunjel, marar, leustean)
sare
piper
otet
zeama de lamaie sau bors

Mod de preparare:

1.

Morcovii, ardeiul, pastarnacul, gulia, patrunjelul, ceapa se curata, se spala si se taie cubulete mici. Se pun legumele intr-o oala, se toarna 4 l de apa si se dau la fiert.

2. Separat, se pun la fiert 500 ml de apa. Cand apa clocoteste, se adauga 3 linguri de orez si se oparesc doua minute. Se scurge orezul si se clateste sub jet de apa rece.

Cititi continuarea pe kfetele.ro.




















Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: