Secretul rușinos al Bernei de la "Puterea dragsotei" a ieșit la iveală! De ce își ține mereu părul prins în coadă

Autor: R.V.

Fanii emisiunii "Puterea dragostei" au observat, probabil, ca de când a pășit în casa iubirii, Bernadette a adoptat o singura coafură.

Tânăra își ține mereu părul prins în coadă, iar acest lucru a atras atenția celor care îi urmăresc evoluția în show-ul matrimonial difuzat pe Kanal D. Așa că nu a durat mult până când frumoasa Berna a fost bombardată cu mesaje și întrebări referitoare la acest lucru.

Citeste si: Între Berna și Rafael de la "Puterea dragostei" s-a întâmplat ceva neașteptat! Cum i-a surpins Simona

De data aceasta, Berna a decis că este corect să clarifice situația și le-a explicat fanilor săi și prietenilor care este, de fapt, motivul pentru care își ține mereu părul prins. 

Citeste si: "Ești gravidă! Bravo!" Poza care o dă de gol pe Simina de la "Puterea dragostei" i-a bulversat pe fani

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Am văzut că toată lumea mă întreabă de ce port coadă. Am să vă răspund. Părul meu se regenerează acum li este în creștere pentru că blondul mi l-a distrus li prefer să îl port în coadă."- este explicația Bernei.

Citeste si: Roxana de la "Puterea dragostei" însărcinată cu Iancu? Anunțul incredibil care i-a uimit pe toți

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.