Secretul siluetei Ilincăi Vandici. Prezentatoarea TV a spus pentru prima oară ce mănâncă și la ce ore: „Nu cred în dietele restrictive”

Author: Laura Macovei
Actualizat: 30 apr 2024, 09:11

Secretul siluetei Ilincăi Vandici. Prezentatoarea TV a spus pentru prima oară ce mănâncă și la ce ore

Sursa: Facebook Ilinca Vandici

Ilinca Vandici, cunoscuta și apreciata prezentatoare TV, ne-a dezvăluit care este secretul siluetei sale de invidiat.

Ilinca Vandici este una din cele mai apreciate prezentatoare TV. În prezent moderatoare a emisiunii „Follow Us”, alături de Teo Trandafir, Ilinca Vandici se mândrește cu o siluetă cum multe și-ar dori. Cu toate acestea, Ilinca ne-a dezvăluit că, pentru a arăta impecabil, urmează un regim alimentar, iar sportul e aporape la ordinea zilei.

Ce regim alimentar are Ilinca Vandici

Frumoasa prezentatoare de la Kanal D a recunoscut că secretul în alimentație este echilibrul.

Așadar, șatena a dezvăluit faptul că nu are o dietă strictă, ci își mai permite din când în când și anumite plăceri.

„De-a lungul anilor, am fost întrebată adesea atât despre secretele regimului meu alimentar, cât și despre rutina mea de exerciții fizice. Așa că m-am gândit că ar fi momentul potrivit să vă dezvălui câteva aspecte din viața mea care mă ajută să mă mențin în formă și plină de energie.

Nu cred în dietele restrictive sau în regimurile alimentare draconice. Pentru mine, secretul unei alimentații sănătoase și echilibrate constă în ascultarea și respectarea nevoilor corpului meu. Timp de aproximativ 10 ani, am făcut ajustări în regimul meu alimentar, fără să mă bazez pe diete predefinite sau pe promisiuni iluzorii.”

Citește și: INTERVIU Ilinca Vandici, despre participarea la “Insula de 1 milion”: “Pentru mine testul cel mai greu ar fi dorul de Zian”

În ceea ce privește mâncarea, Ilinca Vandici a precizat că sunt anumite alimente pe care le evită de obicei, mai ales cele care nu îi aduc niciun beneficiu sănătății.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Am învățat să fiu atentă la semnalele pe care mi le trimite corpul meu și să îi ofer exact ceea ce își dorește, în limitele sănătoase.

Da, există anumite alimente pe care le evit în mod regulat, în special cele care nu îmi fac bine și care ar putea să mă facă să mă simt greoaie sau să câștig în greutate. Totuși, sunt și momente în care îmi permit să mă răsfăț cu un desert delicios sau cu o gustare dulce, dar fac acest lucru cu măsură și în cantități moderate.

Aș spune că astfel de mici plăceri se întâmplă o dată sau de două ori pe săptămână, iar atunci când se întâmplă, savurez fiecare moment,” a mai spus Ilinca în exclusivitate pentru Kanal D.

Ilinca Vandici merge la sala de sport de patru ori pe săptămână

Ilinca Vandici nu este nici străină de orice înseamnă mișcare și exerciții pentru sănătate și menținere în formă.

Vedeta a recunoscut că merge la sală de 3-4 ori pe săptămână, iar când nu are timp, măcar de două ori își dorește să bifeze antrenamentele. 

„Echilibrul este cheia în tot ceea ce fac, iar activitatea fizică joacă un rol crucial în rutina mea zilnică. Sala de sport a devenit a doua mea casă de-a lungul anilor, și nu exagerez când spun că am petrecut acolo sute, dacă nu chiar mii de ore.

Merg la sală de trei sau patru ori pe săptămână, iar când timpul îmi permite, îmi fac timp pentru două antrenamente pe zi. Acesta a devenit un stil de viață pentru mine, nu doar o obligație sau o activitate ocazională. 14 ani de antrenament constant și dedicat au dat roade, iar rezultatele sunt vizibile nu doar în aspectul meu fizic, ci și în starea mea generală de sănătate și bine.

Chiar dacă există perioade în care rutina mea alimentară sau de exerciții poate suferi mici modificări, am învățat că consecvența și angajamentul sunt cheia pentru menținerea rezultatelor pe termen lung. Așa că, dragii mei, nu vă descurajați dacă aveți o perioadă mai dificilă sau dacă deviați puțin de la rutina voastră obișnuită. Continuați să vă ascultați corpul, să vă bucurați de mici plăceri și să rămâneți dedicați obiectivelor voastre de sănătate și fitness,” a mai spus prezentatoarea TV.