Secretul tineretii vesnice? O femeie sustine ca a descoperit cum sa-ti pastrezi sa ai un ten stralucitor si fara riduri indiferent de varsta

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 26 feb 2017, 18:40

O tanara din Marea Britanie face ravagii pe internet! Ea pretinde ca secretul unui ten perfect sta intr-o dieta minune.

Susan Reynolds, o tanara in varsta de 29 de ani, sustine ca dieta vegetarian de tip raw vegan, adica exclusiv fructe sau legume proaspete, fara a fi preparate termic in niciun fel, ar reprezenta secretul unui ten stralucitor si fara riduri vreme indelungata.

Tanara mananca de sapte ani doar fructe, legume, seminte, cereal, nuci si fasole in stare cruda, fara a le pregati in niciun fel. Pe langa asta, obisnuieste sa bea multe sucuri naturale din fructe sau legume.

Susan Reynolds a dezvaluit ca in tot acest timp de cand a inceput regimul de tip raw vegan nu a mai pus gura pe mancare gatita. Nici nu mai stie ce gust are mancarea calda cum ar fi supa, ciorba sau tocanita. Dar nu ii pare rau caci, desi are 29 de ani, tanara sustine ca tenul ei si-a pastrat aceeasi prospetime ca la 16 ani.

Ea are si o dieta pe care o recomanda persoanelor care vor sa-i urmeze exemplul: dimineata la trezire se bea un suc de lamiae amestecat cu apa, dupa gust, apoi in loc de
mic dejun se bea un litru de shake facut din laptuca, spanac si ierburi aromate cum ar fi patrunjelul. La pranz fructe cum ar fi smochine, mango sau fruxte de padure amestecate cu polen. La cina salata amestecata cu legume sau fructe dupa gust, asezonata cu diverse tipuri de seminte.

Susan Reynolds

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?