Secretul urias al lui Alexandru Cumpanasu! S-a departit de mama celor 3 copii ai sai

Autor: O.P.
Actualizat: 17 iul 2022, 15:51

Alexandru Cumpanasu si-a pastrat intotdeauna viata personala departe de ochii presei.

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, tanara de 15 ani care a cazut victima psihopatului din Caracal, Gheorghe Dinca, este casatorit cu Simona- Gabriela Baltag, o frumoasa bruneta de 28 de ani, cu puternice conexiuni in lumea politica. 

Citeste si: Gheorghe Dinca a fost scos din arest. Procurorii DIICOT il vor audia astazi. Care este planul?

Nu multă lume stie, insa, ca acesta are trei copii dintr-o relatie anterioara.

”Totul până la copiii mei. Voi rade tot dacă se ating de un fir de păr din capul copiilor mei. Eu îi dau dracul pe procurorii ăştia, nu sunt în stare să localizeze nimic, nu pot să stau ca mielul la tăiere.

Nu ştiu cât de serioase sunt aceste ameninţări, dar puneţi-vă în locul meu, de tată. Mi-am luat măsuri de protecţie atât faţă de mine, cât şi faţă de copiii mei, nu pot să spun mai mult la acest moment, am vrut să fac un apel public şi atât, autorităţile trebuie

să îşi facă treaba”,
a mărturisit recent Alexandru Cumpanasu.

Intrebat pe o retea de socializare de mama copiilor sai, in urma cu cativa ani, Alexandru Cumpanasu a raspuns: 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Iubim amandoi la fel de mult copiii, dar fiecare cu drumul sau. Cu respect reciproc. Viata iti da multe provocari. Important este sa le faci fata cu demnitate si cu gandul la ingerasi”.

Citeste si: Mii de pensii se vor impozita! S-a aflat tot: pensionarii vor avea un soc

 

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.