SECVENTE demne de cea mai buna comedie! Cum a ramas o batrana fara bijuteriile ascunse in cutia de margarina

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 11 nov 2020, 23:20

O cutie de margarina, bijuterii pretioase si un hot emotiv sunt ingredientele unui furt care bate orice film de comedie. Unde mai pui ca povestea are si un final neasteptat!

 Cu lacrimi in ochi isi spune biata batranica oful! cand nici nu se astepta si a gasit patul ravasit...Un hot pacatos a avut grija sa ii calce pragul casei ziua in amiaza mare. Desi poate parea ciudat, femeia plange ca a lasat o fara cutia de margarina pe care o tinea bine dosita printre asternuturi.

Ei...ati inteles bine, toata averea de o viata a bunicutei fusese ascunsa nu intr o lada de zestre, nici intr un cufar cu sapte lacate ci in banala cutie de margarina de sub plapuma.


Dar cum s a intamplat nenorocirea? Sa nu credeti ca hotul a dat iama din intamplare in casa batranei. Tanarul, care lucra cu ziua prin gospodaria ei, avea planuri mari ca sa-i ia banii, spun politistii. Tiptil, tiptil, cat timp pensionara trebaluia prin curte, baiatul s-a furisat in dormitor. Ca sa nu bata la ochi, a furat doar o parte din comoara, sperand ca femeia nu-si va da seama ca i-au disparut din bijuterii.
I-a luat doar ceasul din aur, cateva inele si bratari. Acum isi plange soarta la propriu...

Pe Bubu, tanarul care-a ravnit la margarina batranei, politistii l-au inhatat pe loc. I -au inlocuit bratarile din aur cu altele...din fier, la ambele maini.

Femeia, fosta preoteasa, a mostenit o avere frumusica, vreo sase mii de euro, pe care a tinut sa si-o puna departe de ochii curiosilor...in
asternut. Tot raul a fost spre bine, caci politistii i-au recuperataurul si i l-au adus la usa.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.