Sedinta foto altfel! Iata cum s-au descurcat modelele la tara, printre animale

Editor: Alina Dirdala Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:46

Ce avem noi aici? Cativa tineri foarte draguti si pregatiti pentru o sedinta foto altfel!

Ele, domnisoarele, coafate si machiate frumos, rochii elegante si pantofi cu toc inalt, cat mai inalt, au defilat! Nu! Nu pe un podium! Ca sa iasa fotografia perfecta, tinerii, deveniti modelele pentru aceasta sedinta foto, trebuie sa-si intre in rol, sa se integreze in peisaj. Ceva mai greu de atat, la prima vedere, nici ca se gasea!

Sa vedem cum se descurca domnisoara din imagini cu vacuta Bumba.

Mai intai, primeste intructiuni extrem de importante. Caii putere ar putea fi pe gustul tinerilor, dar orataniile? Proba de foc abia acum vine pentru domnisoarele care au avut curajul sa realizeze aceasta sedinta foto! Cand s-au lovit de atata ostilitate, fotomodelele si-au scos armele secrete!

Daca ati crezut vreo clipa ca macar iepurasul o sa le faca pe plac tinerilor deveniti modele, va inselati! Le este teama chiar si de cel mai fricos dintre animale.


Cu greu, cativa tineri au pus mana pe bietul urechila si au reusit sa faca poze cu el. Dincolo de obstacolele pe care le-au intampinat modelele, sedinta foto si-a atins scopul stabilit de catre creatorul de moda, Loran Coza: sa le arate tinerilor ca viata la tara este frumoasa!
##VIDEO84103##

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”