Seducătorul Emir din serialul Dragoste infinită, iubește din nou! Iată cine noua iubită a celebrului actor Kaan Urgancıoğlu și cum au fost surprinși recent!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 aug 2022, 14:32
Kaan Urgancıoğlu Foto(5)

Kaan Urgancıoğlu, alaturi de noua lui iubita

Sursa: gecce.com.tr

Kaan Urgancıoğlu este unul dintre cei mai talentați și carismatici actori ai momentului în Turcia.

Considerat unul dintre cei mai carismatici, expresivi și talentați actori ai Turciei, Kaan Urgancıoğlu se bucură de mari succese pe plan profesional. Îndrăgitul actor are 41 de ani însă continuă să urce pe culmile succesului, jucând magistral în proiecte complexe. Publicul din România l-a cunoscut pe celebrul actor încă din anul 2017, când a jucat în serialul Dragoste infinită, în rolul negativ Emir, care i-a adus unul dintre cele mai mari reușite din carieră.

Deși se cunoaște faptul că actorul este renumit și pentru spiritul lui aventurier, de curând, Kaan Urgancıoğlu s-a afișat alături de nouă lui iubita, o superbă colegă de breaslă.

Seducatorul Emir din serialul Dragoste infinită, iubește din nou

După marele succes de care s-a bucurat rolul lui din serialul Dragoste infinită, Kaan Urgancioglu s-a retras pentru circa un an din lumina reflectoarelor pentru o binemeritată pauză, timp în care a călătorit mult și s-a bucurat de viață.

Însă după aproape un an a revenit pe platourile de filmare deoarece nu a reușit să stea mai mult departe de marea lui pasiune, actoria. Mai întâi a jucat într-un film de acțiune intitulat, Jack Ryan și apoi a jucat roluri principale în două seriale de excepție, Love 101 și Yargı, care i-au adus mari succese.

Citeste si: Celebrul Kaan Urgancıoğlu, vacanță atipică! Iată la ce tip de călătorie a recurs carismaticul actor în această vară și ce destinație uluitoare a ales!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

De curând, celebrul actor Kaan Urgancioglu și-a făcut apariția în spațiul public alături de nouă lui iubita. Frumoasă brunetă este nimeni altă decât o superbă colegă de breaslă, Zeynep Oymak, în varta de 30 de ani, care a studiat în America și care de câțiva ani a început să se afirme pe platorile de filmare din Istanbul drept o actrița talentată.

Cei doi îndrăgostiți au fost fotografiați în timpul unei plimbări cu motocicletă, iar apoi la o benzinărie unde au staționat pentru a alimenta motorul.

Actorii erau îmbrăcați lejer și păreau extrem de apropiați și de tandri în gesturile lor.

Citeste si: Celebra actriță Pinar Deniz, mărturisiri năucitoare despre colegul ei de platou, carismaticul Kaan Urgancıoğlu! „Sigur că îl iubesc! Este foarte valoros pentru mine”