Seducătorul Gediz din serialul Fiica ambasadorului, surprins luând masa alături de cea mai importantă persoană din viața lui! Iată cine este comoara celebrului actor Uraz Kaygılaroğlu!

Autor: Daniela Iliuta
Uraz Kaygılaroğlu din Fiica ambasadorului Foto(5)

Uraz Kaygılaroğlu, un actor complet

Sursa: Captură KANAL D

Îndrăgitul Uraz Kaygılaroğlu se numără printre cei mai apreciați și admirați actori ai momentului în Turcia.

Uraz Kaygılaroğlu are doar 34 de ani, însă cu toate acestea tânărul actor a devenit din ce în ce mai apreciat și îndrăgit de publicul din Turcia și din străinătate, de când serialele în care a jucat au fost difuzate și dincolo de granițele Turciei. Astăzi, carismaticul actor Uraz Kaygılaroğlu face parte din elită tinerilor actori extrem de iubiți de publicul telespectator din țară lui natală.

Fermecătorul Gediz din serialul Fiica ambasadorului, surprins luând masa alături de cea mai importantă persoană din viața lui

Însă și publicul din România a început să-l îndrăgească pe simpaticul Uraz Kaygılaroğlu, pe care l-a cunoscut recent în distribuția serialului Fiica ambasadorului, în care joacă magirstral rolul Gediz, un tânăr la fel de carismatic și de ambițios că și în viață reală.

Citeste si: Gediz din serialul Fiica ambasadorului, pasiune nebănuită! Iată ce adoră să facă actorul Uraz Kaygılaroğlu, atunci când nu se află pe platourile de filmare!

Uraz Kaygılaroğlu a debutat pe platourile de filmare în anul 2008, când a fost cooptat să joace în serialul Milyonda Bir, care i-a adus și primul pas către celebritate și către carieră de succes din prezent.

Căpătând notorietate, Uraz Kaygılaroğlu a început să primească din ce în ce mai multe roluri în seriale și filme de excepție, care l-au propulsat printre cei mai apreciați actori din tânăra generație.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dincolo de viața profesională, Uraz Kaygılaroğlu nu s-a bucurat de același mare succes, deoarece a trecut printr-un divorț care i-a lăsat un gust amar, însă s-a consolat cu iubirea fetiței sale, Ada, o minune de copil, care a devenit centrul universului lui și rațiunea de a performa mai departe în carieră. Celebrul actor se declară un tătic fericit și împlinit, chiar dacă nu își mai crește fetiță alături de fosta lui soție, Melis İşiten, de care s-a despărțit în anul 2019.

De curând, celebrul actor a publicat pe contul lui de socializare câteva imagini de suflet, în care apare alături de iubita lui fetiță, Ada, în timp ce luau masă în oraș, semn că cei doi au o relație specială tată-fiica și se iubesc enorm.

Citeste si: Gediz din serialul Fiica ambasadorului, marcat profund de o tragedie cumplită! Iată ce a pățit celebrul actor Uraz Kaygılaroğlu când avea doar 4 ani!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.