Șef de post și subalternă, filmați în ipostaze tandre, într-o secție de poliție din Argeș. Cei doi amanți au fost scoși din secție de trupele speciale

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 24 ian 2024, 02:30

Cei doi amanți lucrează la Postul de Poliție Schitu Golești

Sursa: pexels

O secție de poliție din Argeș s-a transformat într-un cuibușor de nebunii, după ce un șef de post și o subalternă au început să întrețină relații intime. Aceștia au fost filmați pe geam și doar mascații au reușit să îi scoată din încăpere.

Șef de post și subalternă, prinși în fapt într-o secție de poliție din Argeș. Soțul înșelat nu a putut să discute cu niciunul dintre ei, așa că, a sunat la 112 și, abia atunci, protagoniștii au ieșit din „ascunzătoare”.

Șef de post și subalternă, prinși în fapt într-o secție de poliție din Argeș

Subalterna este căsătorită cu un militar al unității din Brașov, cel care i-a și dat în vileag pe cei doi amorezi.

Femeia și șeful de post au fost filmați pe geam, în timp ce se săruta pasional, dar, când au trebuit să dea explicații pentru fapta comisă, s-au baricadat.

Cei doi amanți lucrează la Postul de Poliție Schitu Golești, iar scena a fost filmată aproape de miezul nopții. Șeful de post, în vârstă de 37 de ani, este și fost președinte județean al Sindicatului Europol.

Militarul avea anumite dubii în ceea ce o privește pe soție, crezând că nu îi este fidelă, ceea ce l-a făcut să o urmărească.

Din nefericire, bănuielile i s-au confirmat joi noapte, 20 aprilie. Când și-au dat seama că au fost prinși și că trebuie să dea explicații, aceștia s-au baricadat în birou.

Citește și: Anamaria Prodan a vorbit despre nuntă la scurt timp după ce și-a oficializat relația cu noul iubit: „Nu știu dacă Flavius va fi lângă mine atunci”

Cum nu a rueșit să îi facă să deschidă ușa, bărbatul înșelat a sunat la 112 și a reclamat actul sexual.

Nici măcar șefii acestora nu au fost prea convingători, căci cei doi tot închiși au rămas.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Actul sexual s-a produs după ce au ieșit din tură

Șeful de post și femeia ar fi trebuit să plece acasă la ora 22:00, atunci când tura lor s-a încheiat, dar s-au au decis să dea frâu liber poftelor trupești.

„La fața locului s-au deplasat ofițeri cu funcții de conducere, din verificări stabilindu-se că cei doi au fost planificați în serviciu între orele 14:00-22:00, iar, după terminarea programului, s-au încuiat în interiorul Postului de Poliție, fără ca, ulterior, să dea curs solicitărilor de deschidere a ușii de acces", a declarat Florin Popa, IPJ Argeş.

Conform observatornews.ro, femeia l-a convins pe agentul de post să nu deschidă ușa, deoarece se temea că soțul ei le-ar face rău, fiind înarmat.

„Atenție, avem glonț pe țeavă”, au spus trupele de intervenție, atunci când au sosit la fața locului.

Citește și: ''M-a luat Poliția pe stradă, m-a întrebat de acte și m-a trimis acasă'' Milionarul Călin Donca, dezvăluiri despre primul loc de muncă și câte lipsuri a avut in copilarie

În prezent, din cauza faptelor comise, șeful de post și subalterna sunt cercetați disciplinar de către superiorii acestora.

Mai mult decât atât, intervenția mascaților nici nu ar fi fost trecută pe fișa de intervenție din noaptea cu pricina.

 

 

Taguri: