Șef din Poliția Locală Iași, arestat, pentru că ar fi abuzat o fetiță de doar nouă ani. Acesta susține că totul este o răzbunare a părinților, cauzată de o sumă de bani

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 28 apr 2023, 10:48

Bărbatul, Șeful Serviciului Poliția Călare din Poliția Locală Iași, ar fi amenințat-o cu un cuțit

Sursa: Observatornews.ro

Șeful Serviciului Poliția Călare din Poliția Locală Iași a fost arestat, fiind acuzat că a violat o fetiță încă de când aceasta avea doar nouă ani. Bărbatul se apară și spune că nimic nu este adevărat, fiind, de fapt, vorba de o răzbunare începută de părinții minorei.

Șeful Serviciului Poliția Călare din Poliția Locală Iași a fost arestat de oamenii legii, fiind acuzat că a violat o copilă de nouă ani, căreia îi preda echitație. Totul ar fi pornit de la o sumă de bani pe care acesta ar fi refuzat să le-o dea părinților.

Șef din Poliția Locală Iași, arestat și acuzat de viol

Părinții fetei sunt revoltați și sunt dispuși să meargă până în pânzele albe, pentru a-i face dreptate fiicei lor care, în prezent, are 11 ani.

Conform acestora, totul a început când micuța avea nouă ani. Bărbatul, Șeful Serviciului Poliția Călare din Poliția Locală Iași, ar fi amenințat-o cu un cuțit și, de teamă, a cedat abuzurilor sexuale la care era supusă de omul legii.

După ce a aflat că mama copilei l-a reclamat pentru agresiune, bărbatul a început actele sexuale forțate asupra minorei. Totul a pornit de la un cal.

Citește și: „Nimic nu o poate înlocui pe fetița mea”. Trupul unui copil român, de cinci ani, a fost găsit într-un sac de gunoi, în apartamentul unui vecin, în Franța, la o oră de când dispariția a fost anunțată

„Sunt nevinovat. Sunt nevinovat. Nu am făcut așa ceva”, susține bărbatul acuzat de viol. „Sunt nevinovat. Cred că este o răzbunare, o defăimare, nu am făcut așa ceva”.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Șeful din Poliția Locală preda ilegal cursuri de echitație

Tiberiu Cebotaru a fost arestat pentru 30 de zile, fiind acuzat de agresiune sexuală în formă continuată și de viol în formă continuă. Mai mult decât atât, conform procurorilor, acesta preda cursuri de echitație ilegal, iar fata îi era una dintre eleve.

Abuzurile sexuale ar fi avut loc la baza hipică a unui liceu din comuna Miroslava, unde bărbatul și alte persoane închiriau spațiul respectiv,  pentru a ține caii și pentru a preda cursuri de echitație, ilegal, susține Ștefan Fânariu, procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

„El are un contract de închiriere din 2017.Are un spaţiu, un grajd, unde sunt cazaţi nişte cai.

Nu ştiu, 4, 5, depinde de câţi proprietari are”, a declarat Mihai Cantemir, directorul Liceului Agricol Miroslava, conform observatornews.ro.

Tiberiu Cebotaru este medic veterinar, sportiv de performanță în echitație și pasionat de cai. Toate acestea i-au făcut pe părinții fetei să creadă că fiica lor este lăsată pe mâini bune la cursul de echitație.

Citește și: Motivul pentru care agenta și șeful de post din Argeș, prinși în timp ce făceau amor, s-au baricadat în birou. Nici soțul înșelat nu a reușit să îi convingă să iasă

Totodată, părinții copilei ar fi vrut să cumpere un cal, de la soția polițistului, pentru care ar fi trebuit să plătească suma de 24.000 de euro. Tranzacția urma să fie efectuată de Tiberiu. Părinții i-au dat un avans de 8.000 de euro, dar, între timp, s-au răzgândit și ar fi primit înapoi doar 4.000 de euro.

Aceștia au mers imediat și l-au reclamat și, văzând acuzațiile care i se aduc, în semn de răzbunare, le-ar fi violat fiica de trei ori. Acum, îi acuză pe părinți de defăimare și susține, în mod repetat, că nu are nicio vină.

 

Taguri: