SEFUL o urmareste intr-o zi cand ea pleaca de la munca: A ramas SOCAT cand a vazut unde se duce!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:23

La prima vedere, femeia din clipul urmator pare ca ascunde un secret, iar seful ei e hotarat sa afle despre ce este vorba.

Clipul alaturat prezinta povestea unei femei din Thailanda si face parte dintr-un filmulet cunoscut sub denumirea de "My Beautiful Woman".

Femeia este prezentata ca fiind foarte muncitoare si dedicata. Mereu, este prima in birou dimineata, asa ca, pentru toate acestea primeste vinerea libera. Intr-o zi, seful ei a fost atat de curios sa afle ce ascunde, incat a urmarit-o.

Nimeni nu stie totul despre alta persoana.

Poti sa fii seful cuiva, prietenul, membru al familiei si chiar sot si tot nu stii 100% ce se intampla in viata celeilalte persoane. Cu totii avem secrete, iar video alaturat te invata de ce trebuie ca anumite lucruri sa le tii doar pentru tine. Seful femeii din cazul prezentat nu i-a respectat femeii intimitatea, insa cand a aflat despre ce este vorba, a incercat pe loc sa o ajute.
Uneori e bine sa fii mai deschis si sa ai incredere in oameni pentru ca te pot ajuta chiar atunci cand nu te astepti. Urmareste VIDEO si vezi ce ascundea femeia din imaginile alaturate!

 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”