Seher isi “demasca” fiica! Afla ce se va intampla cu Ceren si cu marile ei ambitii, ASTAZI, intr-un nou episod din serialul "Nemilosul Istanbul", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 30 oct 2020, 10:51
nemilosul stanbul Foto(4)
Seher isi ia inima in dinti si ii dezvaluie lui Agah adevarul despre Ceren!

Ceren ignora cu desavarsire rugamintile mamei, iar atunci Seher isi ia “inima-n” dinti si merge la boierul Agah pentru a-si “demasca” fiica. 

Cu toate ca Agah si-a renegat fiul, cand a aflat de casatoria acestuia cu Cemre, tinerii insuratei isi fac aparitia la conacul Karacay. Cenk si Cemre vor sa il vada pe Nedim, insa nu li se permite acest lucru.

Ceren, care nu se impaca deloc cu gandul ca Cenk a ales-o pe Cemre sa-i fie sotie, prinde momentul in care acesta este singur si il ameninta ca ii va spune surorii ei adevarul in ceea ce priveste sarcina ei.

Atunci, crede Ceren, tinerii soti se vor desparti.

Ceren este demascata de propria ei mama in fata tuturor!

Seniz “turbeaza” de furie pentru ca nu poate interveni in casnicia fiului ei, dar nu se lasa. Femeia pune la cale un plan diabolic pentru a-si atinge scopul, ajutata fiind de Ceren.

Seher face o miscare indrazneata. Femeia care a surprins mai multe nereguli in legatura cu Ceren, mai ales in ceea ce-l priveste pe Nedim, incearca sa o determine pe fata sa-i spuna adevarul.

Ceren ignora cu desavarsire rugamintile mamei, iar atunci Seher isi ia “inima-n” dinti si merge la boierul Agah pentru a-si “demasca” fiica. 

Citeste si: Seher din serialul "Nemilosul Istanbul" a renascut din propria cenusa! Iata ce boala crunta a reusit sa invinga celebra actrita Deniz Ugur!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cine sunt actorii din noul serial turcesc Nemilosul Istanbul

Ce se va intampla cu Ceren, atunci cand boierul afla secretele cumplite pe care le tainuia tanara nora, si cum vor schimba toate aceste evenimente viata sarmanului Nedim, aflati in aceasta seara, de la ora 20:00, urmarind un nou episod din “Nemilosul Istanbul”, numai la Kanal D.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.