Seiyt Ali junior devine gelos pe nunta lui Halil cu Melek. Iată ce se va întâmpla în episodul de azi al serialului “Melek”, începând cu ora 20:00

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 01 nov 2023, 07:46

Un nou episod al serialului turcesc serialului “Melek” este difuzat la Kanal D marți, 31 octombrie 2023.

Sursa: Captură KANAL D

Un nou episod al serialului turcesc serialului “Melek” este difuzat la Kanal D marți, 31 octombrie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Melek” va fi difuzat de luni până joi de la ora 20:00.

Ce se va întâmpla în episodul 62 al serialului “Melek”?

Zeynel și Unzile se căsătoresc și fac petrecerea de nuntă la han. Kenan se bucură că va petrece câteva ore lângă Vildan însă Zumrut nu va permite acest lucru și îl trimite pe Halil să vorbească cu el și să îl pună la locul lui.

Halil îi mulțumește pentru ce a făcut în ultimul timp pentru a-i ajuta, dar îi zice că nu are ce să caute la nuntă pentru că toți invitații sunt ca o familie din care el nu face parte. Kenan se retrage dezamăgit.

Halil și Melek fac și ei rezervare pentru cununia civilă pentru următoarea zi și merg la casa de la podgorie să aranjeze ultimele lucruri care au rămas de făcut. 

Citește și: Halil o suprinde pe Melek cu o cununie surpriză. Iată ce se va întâmpla în episodul 61 al serialului “Melek”, începând cu ora 20:00

Zumrut insistă să îi ajute și face modificări după placul ei.

Când vede camera pe care a făcut-o Halil pentru Melek înțelege cât a suferit și că acum are șansa să fie fericit și pentru prima dată acceptă și ea căsătoria lor.

Seiyt Ali junior devine gelos pe toată lumea, în ultimul timp și devine irascibil când Melek și Halil, ocupați cu pregătirile de nuntă, nu îi decorează camera așa cum au promis. Ultima picătură este când le aude pe Nefise și pe Zumrut vorbind că după nuntă, el va sta la bunicul lui câteva luni, ca să nu deranjeze cuplul.

 

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Melek” pe Kanal D

“Melek” este un serial care îmbină tradițiile și obiceiurile turcești ale unei comunități, care se simte legată de trecut.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Serialul poate fi urmărit patru zile pe săptămână, de luni până vineri, pe Kanal D, de la ora 20:00.

Melek aduce povestea unei mame curajoase, care luptă pentru copiii ei.

Această producție oferă o incursiune într-o lume complexă, în care valorile familiei, tradițiile comunității şi întâmplările dramatice şi sensibile se intersectează, captivând telespectatorii într-un mod unic.

Nehir Erdogan, Melek, este personajul principal al poveștii, fiind o femeie remarcabilă, care luptă pentru a-și reconstrui destinul, alături de copiii săi.

Citește și: Kadriye din serialul Melek, pasiune uluitoare! Iată ce face frumoasa actriță Hande Kaptan când nu se află pe platourile de filmare! Fanii săi au fost de-a dreptul uimiți

Familia Karadag şi familia Şirhan au fost strâns legate de-a lungul timpului, dar tensiunile apar atunci când Melek refuză să accepte căsătoria aranjată, conform tradițiilor, cu Halil (interpretat de Kutsi), fiul familiei Şirhan, uniune propusă de propria familie, Karadag.

În ziua în care are logodna, Melek fuge în Germania alături de Alpay, bărbatul pe care aceasta îl iubește.

Halil, mirele abandonat, este singurul care nu poate uita de tânăra fugită. El va purta povara sentimentelor rănite timp de două decenii.

Melek îşi lasă trecutul în urmă, dar lucrurile nu se desfăşoară conform așteptărilor sale. Viaţa ei devine o luptă continuă pentru binele copiilor săi. 

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .